Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Υπάρχουν αναταράξεις και εντάσεις...»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου 37 χρόνια μετά το γάμο με την Ναταλία Τσαλίκη

Τι ανέφερε για το μεγάλο τους μυστικό;

9 Φεβρουαρίου 2022 18:29
«Υπάρχουν αναταράξεις και εντάσεις...»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου 37 χρόνια μετά το γάμο με την Ναταλία Τσαλίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος δε μιλά συχνά για το γάμο του με την Ναταλία Τσαλίκη, αλλά όποτε το κάνει, είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, με τον ίδιο να αποκαλύπτει διάφορες πτυχές της σχέσης τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που παράλληλα ανακοίνωσε μια σημαντική απόφαση, εξήγησε στη «Real Life» το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους, έχοντας αρκετά ενδιαφέροντα να πει.

Το μυστικό της επιτυχίας

«Μην κοιτάτε τον δικό μας χώρο. Υπάρχουν πολλοί που ζουν όπως κι εμείς. Αρκεί να ζουν ήρεμα και δημιουργικά, να μη ζουν ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά να είναι δίπλα και συνομιλητές επί της ουσίας. Το μυστικό, αν υπάρχει, είναι αυτό: να είσαι ουσιαστικός συνομιλητής. Οχι μόνο να λες τα προβλήματα του σπιτιού, αλλά τα προβλήματα της ζωής, πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή. Η συμβίωση είναι ότι μοιράζομαι έναν κοινό χώρο και έναν κοινό χρόνο με έναν άνθρωπο.

Αν αυτό είναι δημιουργικό και δεν είναι ρουτίνα, είναι μαγικό. Αν είναι ρουτίνα, είναι συμβατικό, κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει πως οι σχέσεις οι δημιουργικές είναι γεμάτες γέλια και χαρές από το πρωί έως το βράδυ... Μπορεί να έχουν και αναταράξεις και εντάσεις και πρέπει να έχουν για να έχουν και ενδιαφέρον. Σημαίνει ότι είναι ζωντανές. Πρέπει, όμως, πάντα να λειτουργούμε συνθετικά και όχι διαλυτικά. Αυτό είναι κάτι που πρεσβεύω και στη δουλειά μου και στην πολιτική κυρίως, γιατί πολιτική μας έχει την τάση να λειτουργεί διαλυτικά, τουλάχιστον στο προσκήνιο. Βεβαίως πρέπει να διαφωνείς, αλλά η διαφωνία πρέπει να καταλήγει σε μια σύνθεση. Αυτό είναι το πρώτο στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι δύσκολο και θέλει καθημερινή αγωνία», ανέφερε σε σχετική ερώτηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share