ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (31/1) ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα και έκανε ειδική μνεία στον γιο που έχει με την Βανέσα Αδαμοπούλου.

Δείτε επίσης: Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Παπαζήση

«Το παιδί μου ήρθε στις 10 Αυγούστου του 2015. Το παιδί μου ήρθε τυχαία στη ζωή μου, ήταν ότι πιο ευχάριστο γιατί εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, το να γίνω πατέρας», είπε και αποκάλυψε πως κατά τη γέννηση του μικρού, δεν είχε τα συναισθήματα που θα περίμενε ή που του είχαν περιγράψει οι φίλοι του ως νέοι γονείς.

«Τίποτα. Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία και είδα τον γιο μου για να νιώσω αυτό που λένε: “Όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς, τελείωσε”. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Τον είδα και είπα: Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο», τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου