Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Παπαζήση

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή»

8 Ιουλίου 2021 15:10
Βανέσα Αδαμοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Παπαζήση

Η Βανέσα Αδαμοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλα και φυσικά για τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση.

Η τραγουδίστρια και πλέον συγγραφέας είπε μεταξύ άλλων: «Από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής πιο διακριτική, ιδιαίτερα για τα προσωπικά μου και τα οικογενειακά μου. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ήμουν πάντα διακριτική. Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να διαψεύδω, ούτε να επιβεβαιώνω πράγματα».

Οι δηλώσεις του Παπαζήση

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό έκανε λίγες μέρες πριν και ο Ιωάννης Παπαζήσης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

Βανέσα Αδαμοπούλου Ιωάννης Παπαζήσης χωρισμός

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών» είπε για τον γιο του ενώ συνέχισε με νόημα για την προσωπική του ζωή:

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του».

Χώρισε η Φαίη Σκορδά από τον Νίκο Ηλιόπουλο, μετά από 2 χρόνια σχέση!

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος χώρισαν εδώ και λίγο καιρό, καθώς οι προτεραιότητές τους είναι διαφορετικές.

Αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO.

Χώρισε η Φαίη Σκορδά!

Η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε πει μεταξύ άλλων.

Ποιος είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος;

Ο άνθρωπος που μπήκε στη ζωή της Φαίης Σκορδά αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει κάποια σχέση με την ελληνική showbiz αλλά έχει σχέση με τα ελληνικά media.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head of Digital σε γνωστό όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και συνεργάτης της Google. Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1983, ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, φοίτησε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΤΕΙ Αθηνών. Συγκεκριμένα, είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής.

Ο ίδιος ασχολείται επίσης με τον χώρο της εστιάσης αφού η μητέρα του Αδαμαντία Ηλιοπούλου είναι chef και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «ΘάΜα», το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει, πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος αγαπά τη δουλειά του και την τεχνολογία, τα ταξίδια, το μπάσκετ και το φαγητό. Μια βόλτα στο Instagram του κάνει ξεκάθαρο ότι αυτές είναι οι αγαπημένες του απολαύσεις στη ζωή. Μεταξύ άλλων έχει ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι, το Άμστερνταμ, τη Νέα Υόρκη, την Ζυρίχη κ.α.

Σύμφωνα με το Hello το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Ο φακός του περιοδικού τους συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος λίγο πριν την αναχώρησή τους για ένα ρομαντικό κοινό τους ταξίδι στη Γενεύη.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share