Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέος κύκλος στη ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου - Τι της έχει λείψει (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

12 Ιανουαρίου 2022 12:39
Νέος κύκλος στη ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου - Τι της έχει λείψει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Πρωινό» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου, για τον νέο τηλεοπτικό κύκλο που έχει ξεκινήσει, για το παιχνίδι που παρουσιάζει, το «ζωντανό» που της έχει λείψει, καθώς και για το αν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης. Γιατί δεν έχει ανταλλάξει ακόμη δώρα με τον σύζυγό της;

Δείτε παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε:

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν είναι μονάχα μια αγαπημένη παρουσιάστρια, αλλά και μια εντυπωσιακή γυναίκα, που όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερη γοητεία εκπέμπει. Η ίδια βρίσκεται στην τηλεόραση από τις αρχές του 1990, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια περίπου έχει γίνει πασίγνωστη, μέσα από τις συχνότητες του Mega και του ΑΝΤ1. Δείτε εδώ πως ήταν πριν από τις πλαστικές!

«Είναι ωραίο αυτό που ζω...» - Αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε τη δική της αποκάλυψη, αναφορικά με τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή, τονίζοντας πως αυτό που ζει είναι όμορφο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει δικαίως κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και έκανε για ακόμη μια φορά εντύπωση με τα λόγια της, ενώ πρόσφατα λύγισε μιλώντας για το θέμα της μητρότητας.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να την εκθειάζει και την ίδια να ανταποδίδει. Αμφότεροι επεσήμαναν το πόσο καλή σχέση έχουν και το πόσο καλά περνούν μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share