Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή είναι! Η Βίκυ Καγιά πριν γίνει διάσημη

Ταλαντούχα!

24 Δεκεμβρίου 2021 16:48
Αυτή είναι! Η Βίκυ Καγιά πριν γίνει διάσημη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκρηκτική Βίκυ Καγιά, το διάσημο μοντέλο που έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες, έχει παρουσιάσεις πολλές εκπομπές και show και έχει ιδρύσει την δική της σχολή μόδας, είχε ζωή και πριν γίνει διάσημη. Με την ευκαιρία δες εδώ φωτογραφίες του μοντέλου με την 6χρονη κόρη της Μπιάνκα.

Ποια ήταν λοιπόν η Βίκυ Καγιά, πριν γίνει διάσημη;

Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το μόντελινγκ, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.

Δες εδώ για το ποια ήταν η Βίκυ Καγιά πριν γίνει διάσημη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share