Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Βέρτη

Πασίγνωστο κομμάτι!

20 Δεκεμβρίου 2021 23:45
Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Βέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Cosmoradio μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε τραγούδια που είχε απορρίψει ο ίδιος κι έγιναν τεράστιες επιτυχίες από άλλους καλλιτέχνες.

«Νομίζω ότι πρέπει να ήταν ο «Θυμός» που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους. Το έχει πει εξαιρετικά η Πάολα γιατί είναι μια μεγάλη φωνή. Αυτό ήταν ανάμεσα στα τραγούδια που μου είχε γράψει. Δεν ευδοκίμησε. Δεν γνωρίζω για την Δέσποινα Βανδή» αποκάλυψε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Παράλληλα δείτε ποια είναι η γυναίκα του τραγουδιστή.

«Και το «Πες το μου ξανά». Αυτό το ήξερα ότι ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά εκείνη την ημέρα που έφεραν τον στίχο, υπήρχε μόνο η μουσική. Όταν μου ήρθε ο στίχος, εγώ την επόμενη ημέρα έκανα κοπή και χάραξη. Δεν πειράζει το τραγούδι πήγε στον τραγουδιστή. Βρήκε τον Νικόλα κι έκανε τεράστια καριέρα» πρόσθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στο σχετικό βίντεο:

Αποκάλυψη Γιάννη Πλούταρχου για την καριέρα του - «Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι...!»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, ο Γιάννης Πλούταρχος μπήκε στην Ακαδημία και μοιράστηκε με τους σπουδαστές μερικές σκέψεις του για την καριέρα του, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε μαζί του ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Μετά την είσοδο του Πάνου Καλίδη στο παιχνίδι, σειρά είχε και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είναι και ένας από τους τέσσερις κριτές του show.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε στους σπουδαστές: «Αυτός ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός, ο χώρος του τραγουδιού, και τρομερά ανταγωνιστικός. Θα έλεγα και σκληρός. Τα πάντα σε αυτόν τον χώρο είναι ψυχολογία… Παλαιότερα τραγουδούσαμε επτά μέρες την εβδομάδα, τρεις τέσσερις ώρες τραγούδι. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι… Πάντα προσπαθούσα να βρω κάτι καινούργιο να βάλω στο τραγούδι.

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω πέντε παιδιά, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχω πάρει την κιθάρα και δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον μια ώρα με την κιθάρα μου. Παιδιά δεν σταματάει ποτέ αυτό, συνεχώς δουλεύουμε.

Όλο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το αντικείμενο αυτό. Έχω βιώσει τόσα όμορφα πράγματα, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν μια πολύ όμορφη καριέρα, συνδυαστικά με την προσωπική μου ζωή. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό. Αγαπούσα το τραγούδι από μικρό παιδάκι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι. Προχώρησα μόνο με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν το φανταζόμουν…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share