Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Καλίδης «μπούκαρε» στο House of Fame - «Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έφαγα ήταν...»

Τραγούδησε με παίκτη το «Μια τρελή ιδέα»

31 Μαρτίου 2021 19:49
Survivor 4: Ο Καλίδης «μπούκαρε» στο House of Fame - «Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έφαγα ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Καλίδης έκανε «ντου» στην ακαδημία του House of Fame, με έναν εκ των διαγωνιζομένων, τον Γιάννη, να τραγουδά ένα κομμάτι του πρώην πια παίκτη του Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που παράλληλα... έδωσε στεγνά συμπαίκτριά του, προκάλεσε ενθουσιασμό μεταξύ των μαθητών της ακαδημίας και μίλησε σε αυτούς και τον Πάνο Μεταξόπουλο για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, δίνοντας και τις συμβουλές του, ειδικά στον Γιάννη, με τον οποίο έχουν σύνδεση στο παρελθόν.

Survivor 4: Η είσοδος του Πάνου Καλίδη στο House of Fame και το τραγούδι

«Για περίπου 2-3 εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, γιατί οι Μπλε κέρδιζαν συνέχεια και μόνο ο Κοψιδάς πήγαινε καλά σε εμάς.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, που απαιτεί το να αγαπάς την φύση και να παλεύεις για την ψυχική σου υγεία. Στην μπλε ομάδα ταίριαξα καλύτερα, έκανα συζητήσεις πολύ εποικοδομητικές, που μου έδιναν χρόνο για να κάνω τις σκέψεις μου για το παιχνίδι. Αποφάσισα, όμως, να φύγω γιατί αισθανόμουν άσχημη, που παρέμενα κι ενώ μαζί ήταν πια οι πιο δυνατοί παίκτες.

Είναι μια τρελή εμπειρία και η υποδοχή της οικογένειάς μου, μου έβγαλε το αίσθημα της νοσταλγίας.

Στο παιχνίδι πρέπει απλά να είστε ο εαυτός σας. Αυτό μετρά και αυτό θα κριθεί στο τέλος».

Survivor 4: «Κάρφωσε» την παραγωγή μέσα στον ΣΚΑΪ ο Καλίδης - «Ζήτησαν χαρακτήρες, όχι αθλητές»

Ο Πάνος Καλίδης δε δίστασε να «καρφώσει» την παραγωγή του ΣΚΑΪ για το φετινό Survivor, όπου ο ίδιος συμμετείχε, με τον τραγουδιστή να αναφέρει πως οι επιλογές για τους παίκτες έγιναν με βάση τον χαρακτήρα και όχι την αθλητικότητά τους.

Δεν είναι, βέβαια, κάτι μη γνωστό αυτό που επεσήμανε, καθώς άπαντες έχουν κατανοήσει πως είμαστε μάρτυρες ενός σκληρού ριάλιτι περισσότερο, παρά ενός αγώνα επιβίωσης. Το να το λέει, όμως, ένας παίκτης αυτού του ριάλιτι στον αέρα του καναλιού, που το φιλοξενεί, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα.

Ο Καλίδης, λοιπόν, «εισέβαλε» στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλες τις λεπτομέρειες της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο. Ανέλυσε, δε, ακόμη μια φορά τις γνωριμίες του στην μπλε ομάδα, που διατηρούσε πριν από το παιχνίδι, απαρίθμησε τους λόγους της οικειοθελούς του αποχώρησης και σχολίασε τις μαζικές επιθέσεις στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Πάνος Καλίδης: Οι νέες αποκαλύψεις του για τη συμμετοχή στο Survivor

«Με την Μαριαλένα τυχαίνει να την ξέρω από έξω, το αγόρι που έχει εδώ τυχαίνει να γνωριζόμαστε, γιατί ο Γιώργος γνωρίζεται με την Λεάννα είναι συνεργάτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και η Μαριαλένα και ο Σάκης και ο Ταβλαδάκης. Με τον James, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη ήμασταν πολύ κοντά και ξαφνικά με την έλευση των νέων παιδιών επικρατούσε ένα σενάριο ότι είμαστε μακριά από την ένωση και σκεφτόμασταν πιο πιεστικά. Εγώ πιεζόμουν με την καινούργια τετράδα ξέφευγα και πέρναγα ωραία ξεκολλούσε το μυαλό μου», δήλωσε αρχικά.

«Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν φέτος με χαρακτήρες γιατί εγώ δεν είμαι και αθλητικός άνθρωπος, εγώ όταν έκανα το casting τους ρώτησα τι είδατε σε εμένα γιατί πίνω καπνίζω και δεν αθλούμαι. Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου… Οι κακουχίας η πείνα, η απομόνωση σε κάνει να σκέφτεσαι περίεργα, μέσα τα βλέπεις αλλιώς… Η Άννα Μαρία ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας είχε την δική της σκέψη και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους», συμπλήρωσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share