Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάθαμε πλάκα! Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου!

Οι φορές που την έχουμε δει είναι σπάνιες!

24 Νοεμβρίου 2019 17:05
Πάθαμε πλάκα! Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου!

Η γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου έκανε μια σπάνια εμφάνιση μαζί του και εμείς πάθαμε πλάκα μόλις την είδαμε! Είναι πανέμορφη!

Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις και βγήκε μια βόλτα να χαλαρώσει στην Γλυφάδα!

Ντυμένοι casual περπατούσαν χεράκι χεράκι στο κέντρο της Γλυφάδας. «Κρατάει 25 χρόνια αυτή η κολώνια, μια ολόκληρη ζωή.

«Η κόρη μου έκλαιγε όταν με είδε με άλλη γυναίκα»! Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής του Γιάννη Πλούταρχου!

Η οικογένεια είναι ο πλούτος μου και η Μαρία η οικογένειά μου και η δύναμή μου. Δεν έχουμε σταματήσει να χτίζουμε την σχέση μας στο πέρασμα του χρόνου. Παλεύουμε για αυτήν και ποθούμε ο ένας τον άλλον σαν να γνωριστήκαμε τώρα», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του.

Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου!

Είναι σαν δυο σταγόνες νερό ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του και αυτό θέλησε να μοιραστεί ο τραγουδιστής...

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος έκανε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι πολύ ενεργός χρήστης της κοινωνικής πλατφόρμας.

Ο τραγουδιστής μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του, αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτή με τον γιο του.

Μάλιστα, ο περήφανος μπαμπάς Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να βάλει ένα κουίζ στους διαδικτυακούς φίλους του και γι’ αυτό τον λόγο δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του σε νεαρή ηλικία και μια του μεγάλου του γιου, Γιώργου και έγραψε: «Μοιάζω καθόλου με το Γιο μου?».

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου!

Την είδαμε και πάθαμε πλάκα! Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πραγματικά είναι μια κούκλα και όπως φαίνεται έχει και καλή φωνή!

Γνωρίζατε ό,τι εκτός από τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου και η μεγάλη του κόρη κληρονόμησε το ταλέντο του στο τραγούδι. Η όμορφη Κατερίνα έχει πολύ ωραία φωνή και δείτε την να τραγουδάει με τον πατέρα της αλλά και τον αδελφό της.

Πανέμορφη: Αυτή είναι η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου (photos)

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μία κόρη 17 χρονών που απέκτησε με τη Μαρία Μαγγίνα.

Η Βασιλεία του μοιάζει αρκετά και έχει καλλιτεχνική φλέβα καθώς της αρέσει πολύ η φωτογραφία και όπου κι αν πάει έχει μαζί τη φωτογραφική της μηχανή. Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση!

Δείτε φωτογραφίες που ποστάρει κατά καιρούς:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share