Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Κατερίνα Στικούδη: "Ντροπή σου που..."

Κόλαφος η παρουσιάστρια

13 Νοεμβρίου 2021 15:59
Έξαλλη η Κατερίνα Στικούδη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο okmagazine μίλησε για πρώτη φορά, για το πιο τρυφερό κεφάλαιο της ζωής της, τα νέα της σχέδια και φυσικά την τηλεοπτική της επιστροφή με το J2US.., ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σκληρή κριτική που δέχθηκε με την επιστροφή της στο show μετά την εγκυμοσύνη.

Κατερίνα Στικούδη: Έχασε 13 κιλά σε 15 ημέρες- Αυτή είναι η δίαιτα της

Η τηλεοπτική σου επιστροφή συνοδεύτηκε, φαντάζομαι, και από κάποια αρνητικά σχόλια.

Περίμενα ότι θα άκουγα αρνητικά σχόλια. Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα προς γυναίκα. Δεν μπορεί το 2021 μια γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε μια δουλειά ή να τη ρωτάνε υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν θελήσει να κάνει οικογένεια. Γι’ αυτό είναι λάθος όλο αυτό που γίνεται. Το τι σχόλια μου έστελναν όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου με την εγκυμοσύνη, δεν μπορώ να σ’ το περιγράψω. Μου έγραψαν «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου!». Στον πέμπτο μήνα μού έλεγαν «πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;». Έφτασαν να μου πουν ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου και όταν ξαναβγήκα στο J2US πως είχα ψεύτικη κοιλιά και αφού επέστρεψα ότι είχα κάνει κοιλιοπλαστική. Να σου πω όμως κάτι; Τα θετικά μηνύματα και οι ευχές ήταν πολύ περισσότερα κι εγώ επιλέγω να κρατήσω μόνο εκείνα.

Γνωρίζω ότι και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης σου είχε πει να πάρεις όσο χρόνο θέλεις μετά τη γέννα.

Είναι μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές που δεν με πίεσε ποτέ κανένας. Με τον Νίκο δεν είχε τύχει να γνωριστούμε, ουσιαστικά είπαμε στον αέρα το πρώτο μας «γεια» και αισθάνθηκα σαν να τον ξέρω χρόνια. Αυτό είναι κάτι σπά νιο. Είναι πολύ όμορφο να δουλεύεις με ανθρώπους που σε στηρίζουν. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτή την παραγωγή.

Πηγή: okmagazine

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share