Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Μέρι Παπά για Τάσο Ξιαρχό: «Μου ζήτησε συγγνώμη – Σκοπεύω να βρεθούμε»

Η επικοινωνία που είχαν

6 Νοεμβρίου 2021 15:15
Μέρι Παπά για Τάσο Ξιαρχό: «Μου ζήτησε συγγνώμη – Σκοπεύω να βρεθούμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μέρι Παπά, η κοπέλα η οποία δέχτηκε τα χοντροφοβικά σχόλια του Τάσο Ξιαρχό, μίλησε στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» για το πως είναι σήμερα αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Τάσο.

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό».

Η Μέρι δήλωσε πως δεν γνώριζε ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό και πως η φίλη της της είπε οτι κάποιος την έχει τραβήξει βίντεο το οποίο και ανέβασε στα social media.

Τάσος Ξιαρχό: Νέα στοιχεία για τη δεύτερη εξαφάνισή του - Έφυγε πριν από εξέταση

Η κοπέλα παραδέχτηκε πως όταν έλαβε γνώση για το βίντεο έκλαψε, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνιση και την καταγωγή της.

«Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

«Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από την δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις», δήλωσε.

Στο πλευρό της στάθηκαν η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι συνάδελφοί της. Στην αρχή ντράπηκε με την υποστήριξη που δέχτηκε από της προσωπικότητες της σόουμπιζ. «Αλήθεια, ξέρουν ότι υπάρχω;!», αναρωτήθηκε.

«Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share