Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ευχάριστα νέα

3 Νοεμβρίου 2021 15:17
Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ύστερα από τρεις μήνες στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο. Να τονίσουμε πως όλο αυτό τον καιρό η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να φύγει αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει καθώς μετά τη διασωλήνωση στην εντατική, η υγεία του έχει βελτιωθεί.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του».

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί...» - Όσα είπε ο γιος του για την κατάσταση της υγείας του

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», μίλησε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος. Τα νέα είναι ευχάριστα για τον παρουσιαστή, αφού η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει και μέχρι αύριο Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Όλα βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί όλο το Σαββατοκύριακο είναι ότι είναι θέμα ημερών μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, το πολύ μεθαύριο να βγει. Ευτυχώς ξεπέρασε αυτή την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί τώρα πάρα πολύ καιρό και έγινε ένα μικρό θαύμα και όλα πάνε καλά. Ψυχολογικά σχετικά με το ότι έχει περάσει αυτόν τον καιρό είναι καλά.

Είναι πολύ ταλαιπωρημένος, όταν είσαι σε ένα νοσοκομείο τόσο καιρό και σε ένα κρεβάτι καθηλωμένος δεν μπορεί να είσαι και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σχεδόν τρεις μήνες μέσα με κάτι μικρό διαλλείματα σχεδόν όλο το καλοκαίρι.

Η καθημερινή μάχη είναι να μην μπουν γλυκά στο δωμάτιο, εγώ παίζω τον ρόλο του δεσμοφύλακα και η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθάει όσο μπορεί, αυτοί είναι οι ρόλοι μας. Το θεωρώ αυτονόητο να είμαι δίπλα μου στον πατέρα μου, αλλά έτσι όπως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι αυτονόητο», είπε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share