Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει σπίτι του

31 Οκτωβρίου 2021 16:25
Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο παρουσιαστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ χρειάστηκε να εισαχθεί στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» έπειτα από αναπνευστικό πρόγραμμα.

Η κατάσταση του, που έφερε ανησυχία στο πανελλήνιο, φαίνεται πως βελτιώνεται και όλα δείχνουν ότι σύντομα, θα επιστρέψει σπίτι του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

«Είναι λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά»

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) στο Όλα Γκουντ και ανέφερε ότι είναι πλέον είναι απύρετος και τρώει καλά.

Παράλληλα, ευχαρίστησε άπαντες για την αγάπη που δείχνουν στον παρουσιαστή.

«Ο Ανδρέας είναι καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά», είπε και πρόσθεσε:

«Τον κρατάνε ακόμα για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες για να ξέρουν ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ. Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας».

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και δύο ημέρες μετά βγήκε από την καταστολή.

Σε δηλώσεις της η σύντροφός του, έχει πει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο λίγο πριν βγει και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να περάσει την πόρτα της ΜΕΘ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share