Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ποια είναι η πραγματική της κατάσταση;

27 Οκτωβρίου 2021 14:11
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία για ακόμη μια φορά ακύρωσε επίσκεψή της, προκαλώντας για ακόμη μια φορά απορίες για το ποια είναι πραγματικά η κατάστασή της.

Η 95χρονης μονάρχης, μετά την ακύρωση του ταξιδιού στη Βόρεια Ιρλανδία, αποφάσισε να ξεκουραστεί και εν όψει της σύσκεψης COP26 για το κλίμα, που θα γινόταν την 1η Νοεμβρίου στη Γλασκώβη και, εκεί, θα παρευρισκόταν με τον Κάρολο και την Καμίλα.

Ανησυχία για την πραγματική κατάσταση της μονάρχη

Το Buckingham επιβεβαίωσε, ότι με λύπη και απογοήτευση η Βασίλισσα διαπίστωσε πως είναι καλύτερο να ξεκουραστεί, ακολουθώντας την ιατρική συμβουλή. Μπορεί να επέστρεψε στις εργασίες της εν μέρει, καθοδηγώντας διαδικτυακές ακροάσεις από το κάστρο του Ουίνδσορ, μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, ωστόσο κανείς δεν επιθυμεί την περαιτέρω κούρασή της τόσο γρήγορα.

Ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά που η Ελισάβετ νοσηλεύτηκε τα τελευταία οκτώ χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει αρκετά για το ποια είναι η κατάστασή της. Στη Βρετανία, παράλληλα, ευελπιστούν η απουσία της να μη σημαίνει την αποχή άλλων παγκοσμίων ηγετών στη διάσκεψη της επόμενης εβδομάδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share