Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το παίρνει απόφαση η Βασίλισσα Ελισάβετ: Αφήνει το θρόνο της Βρετανίας!

Η ανησυχία υγεία της την υποχρεώνει να παραδώσει τη σκυτάλη

3 Νοεμβρίου 2021 14:35
Το παίρνει απόφαση η Βασίλισσα Ελισάβετ: Αφήνει το θρόνο της Βρετανίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν για το βρετανικό θρόνο, αφού δεν αποκλείεται να δούμε τη Βασίλισσα Ελισάβετ να αποφασίζει να τον αφήσει, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη διαδοχή.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν έντονες φήμες για την υγεία της, καθώς εδώ και καιρό ακυρώνει τις επισκέψεις, που έχει να κάνει, ώστε να ξεκουραστεί ύστερα από συμβουλές των γιατρών της. Το αποτέλεσμα, ασφαλώς, ήταν πολλοί να αναρωτηθούν για το τι συμβαίνει με τη μονάρχη κι αν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Η ίδια, άλλωστε, έχει φτάσει στα 95 της, αλλά το παλάτι διαψεύδει τις φήμες, τονίζοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σε τελευταία πλάνα που διέρρευσαν, άλλωστε, φαίνεται η Ελισάβετ να βρίσκεται στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου, ώστε να αποδειχθεί πως όλα βαίνουν καλώς.

Βασίλισσα Ελισάβετ στο αυτοκίνητο

Το ντοκουμέντο αυτό ήρθε την ώρα, που οι φήμες είχαν «φουντώσει» για την κατάσταση της υγείας της, έχοντας δεχθεί συμβουλές από τις 20 Οκτωβρίου, έως σήμερα, να ξεκουράζεται.

Το δημοσίευμα που δείχνει... το τέλος της Ελισάβετ

Από την άλλη, όμως, έρχεται ένα αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Paris Match». Το γαλλικό έντυπο χαρακτηρίζει αποδυναμωμένη τη Βασίλισσα, προκαλώντας φόβο στο παλάτι, μήπως σύντομα έρθει το μοιραίο.

Βασίλισσα Ελισάβετ Paris Match

Μπροστά σε μια τέτοια πιθανή εξέλιξη, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, δεν αποκλείεται σύντομα η Ελισάβετ να παραδώσει το θρόνο προτού πεθάνει, όπως έχει αρχίσει... να συνηθίζεται στις βασιλικές οικογένειες τα τελευταία χρόνια.

Το περιοδικό αναφέρει, μάλιστα, ότι ήδη προετοιμάζεται το έδαφος προς το σκοπό αυτό, κάτι που σημαίνει πως εν αρχή πρέπει να προετοιμάζεται ο Κάρολος, αφού αυτός έχει σειρά στη διαδοχή. Μένει να φανεί, αν το σενάριο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και η μονάρχης αφήσει το θρόνο, όπου βρίσκεται εδώ και σχεδόν 70 χρόνια, τα οποία παρεμπιπτόντως θα κλείσει στις 6/2/2022.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share