Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του - Όσα είπε η συντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη (Video)

«Είναι καλύτερα και μάλλον...»

21 Οκτωβρίου 2021 11:35
Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξελίξεις με την υγεία του - Όσα είπε η συντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη βρίσκεται στο πλευρό του στις δύσκολες ώρες και μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας.

«Είναι καλύτερα και μάλλον θα βγει σήμερα από την εντατική, θα πάει στο δωμάτιο. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα αλλά λογικά θα βγει σήμερα. Ήταν να βγούμε από το νοσοκομείο, ο Ανδρέας πήγαινε πολύ καλύτερα και κόλλησε κάποιο μικρόβιο επειδή ήταν και ευαίσθητη η υγεία του. Τον χτύπησε στους πνεύμονες και για λόγους ασφαλείας τον διασωλήνωσαν.

Η ψυχολογία του Ανδρέα δεν είναι και η καλύτερη… Εντάξει… Κουράστηκε πάρα πολύ. Ήταν τέσσερις ημέρες απύρετος και μας είχαν πει ότι θα φύγουμε. Την τελευταία όμως μέρα με ενημέρωσαν, το πρωί, ότι διασωληνώθηκε. Αν βγει σήμερα από την εντατική, θα πρέπει να μείνει για μέρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου, να πάρει την αντιβίωση του, να δυναμώσει και μετά να έρθει στο σπίτι».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Όσα αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου

Για την μάχη που δίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εντατική μίλησε η Σοφία Βόσσου αποκλειστικά στο Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα.

Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του. Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν».

«Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφος του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share