Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου για τον ηθοποιό (Video)

«Βεβαίως υπήρχαν ψίθυροι...»

15 Οκτωβρίου 2021 16:15
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου για τον ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο Πρωινό την Παρασκευή βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου. Η ηθοποιός ρωτήθηκε, φυσικά, για το κίνημα #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, καταπέλτης ήταν η Θάλεια Ματίκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είναι πολύ σοκαριστικό. Μερικές φορές λέω δεν υπάρχει δεύτερος τρόπος να το δεις, είναι πάρα πολύ σοκαριστικό. Βεβαίως υπήρχαν ψίθυροι, αλλά κανένα γεγονός χειροπιαστό. Ψίθυροι για συμπεριφορές, όχι για γεγονότα και όχι για τέτοιες ακρότητες. Το μέγεθος, ας πούμε, δε νομίζω ότι κανένας μας το είχε φανταστεί. Θλίψη και λύπη πολλή που ήρθαν σε αυτό το σημείο τα πράγματα», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στα πρώτα μας χρόνια, έχουμε δουλέψει αρκετά, στα νιάτα μας. Ήταν θυελλώδης σαν χαρακτήρας, εκρηκτικός. Όχι αυτό που κατέληξε να διαχειριζόμαστε», εξομολογείται η Ρένια Λουιζίδου.

Χριστίνα Αλεξανιάν για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία – Έπεσαν να σκοτώσουν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

H Xριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την οποία έπεσαν να τη σκοτώσουν. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Ήταν ένα προχώρημα θεατρικό και για εμένα και για την Ελισάβετ. Έπεσαν όλοι να την φάνε, έλεγε την εμπειρία της και αυτή είναι η αλήθεια της εμπειρίας. Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καταπληκτική. Με μια ευγένεια, έχω περάσει πάρα πολύ καλά. Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό, αν προσβάλλουν κάποιον δίπλα μου έχω πάρει τον λόγο και λέω είναι “Ντροπή σου”. Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα αυτά. Επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, γιατί πολλές φορές ακούς αλλά δεν… Αν δεν σε κάνω παρέα δεν θα πω κάτι. Η συνεργασία, η προσωπική μου εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή. Στην προσωπική μας σχέση αλλά και την επαγγελματική δεν μπορώ να πω κάτι. Ήταν μια άψογη επαγγελματική συνεργασία» τόνισε η Χριστίνα Αλεξανιάν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share