Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε θέση η Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

«Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται»

22 Σεπτεμβρίου 2021 19:24
Πήρε θέση η Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση πήρε η Μαρία Κωνσταντάκη στο Στούντιο 4, σχετικά με το ελληνικό #metoo, ενώ σχολίασε και την πόλωση που υπάρχει, τόσο στον χώρο του θεάματος, όσο και σχετικά με το εμβόλιο.

«Ήμουν πολύ ενεργή στα social media για το #Me Too αλλά δεν ήθελα να μιλήσω στους δημοσιογράφους για αυτό το πράγμα, το οποίο το καταλαβαίνω αλλά από την άλλη είχε κι έναν κανιβαλισμό. Υπήρξαν συνάδελφοι που τα είπαν υπέροχα, οπότε τι να βγω να πω εγώ; Προφανώς για να παίρνω θέση, συμφωνώ με τα κορίτσια και μακάρι και στους άλλους χώρους να λέγονταν τα πράγματα… Υπάρχει κι ένα ευαίσθητο κομμάτι πίσω από αυτές τις ιστορίες ανθρώπων, που είναι οι οικογένειές τους. Είναι περίεργο» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Νιώθω αμήχανα με όσα λέγονται κι όσα είπε κι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στο μυαλό της οποίας δεν μπορώ να μπω. Με κάνει να νιώθω αμήχανα γιατί μπορεί κάτι άλλο να ήθελε να πει και μετά το να πέσουν να την φάνε… Μετά σε παίρνουν τηλέφωνο να πεις την άποψή σου κι υπάρχει μια διαιώνιση αυτής της συζήτησης.

Είναι σημεία των καιρών, όπως με τους εμβολιασμένους και μη και δεν μου αρέσει αυτός ο διχασμός. Έχω και φίλους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Δεν θα πω ότι δεν θα κάνω παρέα με κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί. Για τα ποινικά αδικήματα, μου φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος να στηρίξει έναν άλλον, που έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα. Αν ο πατέρας μου είχε κάνει ποινικό αδίκημα, προφανώς θα τον αγαπούσα γιατί είναι πατέρας μου αλλά μάλλον δεν θα τον συμπαθούσα…

Ο Θεός με βοήθησε και δεν έχω συνεργαστεί με κανέναν από αυτούς. Η τρομερή τύχη που λέω τώρα, τότε ήταν ατυχία, που δεν έχεις συνεργαστεί γιατί ήταν η αφρόκρεμα» κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Ο Μέμος Μπεγνής έβαλε στη θέση της την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»

το πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων, πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι. Τι σημαίνει πάθος;

Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρος μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε ειδικό να τα διορθώσουμε».

«Δεν νομίζω ότι το ταλέντο είναι κάτι το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω πως σκεφτόταν η Ελισάβετ και το είπε αυτό. Δεν μπορώ να το ξέρω».

«Όλες οι καταγγελίες που έγιναν, καλώς έγιναν και εννοείται πως πρέπει να ανοίγουν τα στόματα. Εννοείται ότι κανείς δεν πρέπει αν δέχεται το bullying, τον εκφοβισμό ή την σεξουαλική παρενόχληση. Οι γυναίκες και τα αγόρια που βγήκαν και μίλησαν, πολύ έκαναν και μίλησαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θα πάει να το ξανακάνει θα το σκεφτεί δεύτερη φορά και είναι σημάδι ότι προχωράμε και σε αυτόν τον τομέα».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share