Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτες εξελίξεις στο γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη

Τι συνέβη;

3 Οκτωβρίου 2021 14:54
Έκτακτες εξελίξεις στο γάμο του Νίκου Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια όμορφη στιγμή έζησαν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, με τους δύο να μοιάζουν πιο αγαπημένοι από ποτέ, ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz, διαλέγοντας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα μάλιστα, το ζευγάρι άφησε για λίγο της επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απόλαυσαν μία βραδινή έξοδο.

Πήγαν... να δουν Βίσση

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός φωτογράφισε το ζευγάρι στο Θέατρο Άλσος όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τη συναυλία της Άννας Βίσση. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», που μοιάζει εσχάτως να είναι σε απελπισία, και η σύζυγος του πόζαραν χαμογελαστοί με την Κρίστη Τσολακάκη να κλέβει τις εντυπώσεις με το look της.

Νίκος Χατζηνικολάου σε συναυλία με την Κρίστη Τσολακάκη

Η πασίγνωστη Ελληνίδα πεθερά του δημοσιογράφου

Όλοι γνωρίζετε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη! Ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποια είναι η πεθερά του αγαπημένου δημοσιογράφου!

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη (1994).

Από το 2006 είναι νυμφευμένος με την Κρίστη Τσολακάκη - κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ - και πρώην υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση και τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ένα γιο.

Οπότε πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ο πασίγνωστη Μαργαρίτα Μπρόγερ, που λατρέψαμε μέσα από δεκάδες ελληνικές ταινίες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share