Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Η 9χρονη σχέση με το γιο του Καρατζαφέρη, η πρόταση γάμου στο σύζυγό της και η υιοθεσία

Η άγνωστη ζωή της παρουσιάστριας

22 Σεπτεμβρίου 2021 15:29
Μαρία Μπεκατώρου: Η 9χρονη σχέση με το γιο του Καρατζαφέρη, η πρόταση γάμου στο σύζυγό της και η υιοθεσία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1974 και κατάγεται από τη μαγική Κεφαλλονιά. Είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου Just the 2 Of Us. Ως χαρακτήρας είναι κοινωνική, ευχάριστη και άμεση. Διαθέτει ωραία φωνή, χιούμορ ενώ προσέχει τη διατροφή της και την εμφάνισή της.

Μαρία Μπεκατώρου: Η απίστευτη δίαιτα! Έχασε 9 κιλά κόβοντας να τρώει... αυτό!

Καριέρα

Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ενώ ήταν το αγαπημένο παιδί του Καραταζαφέρη. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε με τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1. Μάλιστα ο ίδιος ο καναλάρχης την είχε ενθαρρύνει να κάνει το εν λόγω άλμα καθώς την αγαπούσε πολύ ήταν προστατευομένη του επί χρόνια, μέσα στην οικογένειά του και παραλίγο και νύφη του.

Η πολύχρονη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Η σχέση της με τον Γιάννη Καρατζαφέρη ήταν το “διαβατήριο” για την τηλεόραση. Μαζί του ήταν επί 9 χρόνια (χώρισαν το 1999) ενώ δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο η σχέση αυτή έφερε πολύ κοντά τη Μαρία με τους Γιώργο και Βένη Καρατζαφέρη η οποία ακόμη και σήμερα τους αποκαλεί δεύτερους γονείς.

Το DNA και οι επισκέψεις στον δερματολόγο της τα “συστατικά” της ομορφιάς και του αψεγάδιαστου προσώπου της Μαρίας

Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της: “Θέλω να αρέσω, όχι επειδή βγαίνω στην τηλεόραση, θέλω να αρέσω ως γυναίκα. Δεν θέλω να περνούν τα χρόνια και να γερνάω πολύ θα ήθελα να προσέχω περισσότερο το σώμα μου αλλά μου αρέσει το φαγητό και δεν μπορώ να αντισταθώ. Δεν είμαι και υστερική με γυμναστικές και διατροφές. Με σώζει το καλό DΝΑ και οι συχνές επισκέψεις στον δερματολόγο μου.”

Η γνωριμία της Μαρίας με τον σύζυγό της Αντώνη

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει: “Είχαμε έναν κοινό φίλο από την Κεφαλλονιά και τον φιλοξένησε ένα καλοκαίρι -το καλοκαίρι του ‘99- στο σπίτι του. Εγώ είμαι βέρα Κεφαλλονίτισσα. Εκεί γνωριστήκαμε. Στην αρχή ήταν “κόρτε”, φλερτ. Εγώ ήθελα λίγο τον χρόνο μου-εκείνος βέβαια με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε! Κι εμένα μου άρεσε. Πέρασαν περίπου δεκαπέντε μέρες και από τότε είμαστε αχώριστοι!”.

Η ανορθόδοξη πρόταση γάμου

«Εγώ έκανα πρόταση γάμου στον άντρα μου. Μια μέρα που ήμασταν στο αυτοκίνητο, του είπα, αφού είχαμε συζήσει έναν χρόνο. “Τελειώνουν τα ψέματα πια, θα παντρευτούμε”. Μένει κάγκελο. «”Τον Δεκέμβριο, να είναι και κοντά στα Χριστούγεννα, θα είναι ωραία”, του λέω. Δεν μου άρεσε η ιδέα, αλλά το είπα για να τελειώνουμε…»

Ο γάμος της Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Τόσο η Μαρία Μπεκατώρου όσο και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της.

Γιατί παντρεύτηκε η Μπεκατώρου- Το αποκαλύπτει 11 χρόνια μετά τον γάμο της

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει για το γάμο της το 2018: “Τα συναισθήματά μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλλονιά να με συνοδεύσουν!

Και έζησα την κάθε στιγμή, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη όλο το μυστήριο, γιατί ένιωσα ότι αυτή η σχέση έπρεπε να ευλογηθεί, να ενώσουμε τα χέρια μας ενώπιον του Θεού…

Έχουν περάσει λοιπόν 13 χρόνια γάμου και 22 ολόκληρα χρόνια σχέσης… Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!!! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί”.

Η προσπάθεια απόκτησης παιδιού, οι αποτυχημένες εξωσωματικές και η σκέψη υιοθεσίας

Η ίδια λατρεύει τα παιδιά και έχει πει δημόσια πως επί 6 χρόνια έκανε εξωσωματικές οι οποίες δεν ευδοκίμησαν. Ως συνέπεια υπήρξαν ναυτίες, ζαλάδες και περιττά κιλά. Ωστόσο η ίδια δεν απελπίζεται καθώς πιστεύει πως είναι πιο σημαντικός ένας ευτυχισμένος γάμος και μετά η δημιουργία οικογένειας.

Εμείς, να της ευχηθούμε όλα της τα όνειρά να πραγματοποιηθούν καθώς είναι ένα από τα καλά παιδιά της τηλεόρασης και της αξίζει να είναι ευτυχισμένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share