Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Μίνα Αρναούτη - «Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι»

Δείτε την ανάρτησή της

15 Σεπτεμβρίου 2021 18:26
Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η Μίνα Αρναούτη - «Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες μόλις ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην περιοχή της Καλλιθέας, η Μίνα Αρναούτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook θέλησε να εκφράσει την συμπαράσταση της στην γυναίκα που είδε το πρόσωπο της και τη ψυχή της να σημαδεύονται για πάντα από το οξύ.

Χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη τόνισε στο κείμενο το οποίο δημοσίευσε «πόσο νιώθει» την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή θα είναι η σύνθεση του δικαστηρίου - Τι ζήτησε ο Σάκης Κεχαγιόλου (Video)

Υπενθυμίζεται πως η Μίνα Αρναούτη βρισκόταν τη βραδιά του τροχαίου που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, μέσα στο αυτοκίνητο και εκ τότε αντιμετωπίζει δυσκολίες εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι..

Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι έχεις πάθει , θυμώνεις, κλαις και διαμαρτύρεσαι .. Όταν όμως σταδιακά κι αργά συνειδητοποιήσεις από πόσες λοιμώξεις, μικρόβια, λειτουργικά προβλήματα και απώλειες γλίτωσες τότε μόνο αισθάνεσαι τυχερή.. αλλά όχι ευχαριστημένη.

Ευχαριστημένη είσαι μόνο αν γύριζε ο χρόνος πίσω. Δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα κ καμία χρηματική αμοιβή που να αντισταθμίζεται με τον πόνο, τους φόβους, τον τρόμο , την αγωνία και τη νέα πραγματικότητα που βλέπεις να έρχεται..

Θυμάμαι ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν οι γιατροί «Έφαγες τον γάιδαρο.. στην ουρά έμεινες» ! Ένιωθα ότι αυτό ήταν… σε ένα μήνα θα βγω. Δεν ήξερα, δεν καταλάβαινα το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Η ουρά ήταν 4 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει.. φανταστείτε ότι είχα φάει το γάιδαρο σε 1,5 μήνα .

Ο γάιδαρος είναι να κερδίσεις τη ζωή σου πίσω! Αλλά και πάλι με τόσα χειρουργεία που ακολουθούν βρίσκεσαι σε κίνδυνο κάθε φορά και μπορεί να χρειαστεί να ξαναφάς το γάιδαρο!

Ο δικηγόρος της Ιωάννας είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη . Ο άνθρωπος αυτός εμφάνισε έναν νέο μάρτυρα τον Δεκέμβριο όπου το δικαστήριο έκρινε όψιμο! Νιώθω περίπου το ίδιο για μερικούς ανθρώπους με αυτό που νιώθει η Ιωάννα για την Έφη. Εύχομαι αύριο να καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμη και γενναία απέναντι στην αδικία!

Μίνα Αρναούτη για Mad Clip: Ξύπνησαν μνήμες 5 χρόνια μετά το τροχαίο Παντελίδη

Μίνα Αρναούτη για Mad Clip: Ξύπνησαν μνήμες 5 χρόνια μετά το τροχαίο Παντελίδη

Άσχημες μνήμες ξύπνησαν στη Μίνα Αρναούτη 5 χρόνια μετά το τροχαίο που είχε με τον Παντελή Παντελίδη. Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του».

«Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip.

Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του.

Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο από τροχαίο ατύχημα έχω το ίδιο συναίσθημα.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε ότι το αμάξι είναι ένα μέσο για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και όχι να καταλήξετε σε εντατικές, με τεχνητά μέλη, λιγότερα εσωτερικά όργανα στο σώμα σας και πιθανότατα την απώλεια της ίδιας της ζωής σας;

Εκείνης της μιας και μοναδικής ζωής που δεν γυρνάει πίσω ποτέ ξανά! Διάβασα ότι έτρεχε με 150χιλ. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να είναι ψέμα αλλά σε περίπτωση που ισχύει αυτές οι ταχύτητες είναι για αγωνιστικές πίστες, εκεί που όλοι όσοι παρευρίσκονται έχουν πάρει το ίδιο ρίσκο με εσένα. Τουλάχιστον αυτό…», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε την ανάρτηση

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Το κοινό «σημείο» θανάτου Mad Clip - Παντελή Παντελίδη που ανατριχιάζει

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα ανάμεσα στους θανάτους των δύο τραγουδιστών Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα 2 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο και στον Παντελή Παντελίδη καθώς έχασαν την ζωή τους και οι δύο ημέρα Πέμπτη!

Ήταν ξημερώματα Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν έσκασε η είδηση πως ο Παντελής Παντελίδης, έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη. Το τζιπ το οποίο οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share