Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με βιτριόλι: Ο γάμος σε 4 χρόνια και ο άγνωστος «Ν» - Τι συζητούσε η 36χρονη κατηγορούμενη με την καφετζού λίγες μέρες πριν την επίθεση

Η καφετζού που διάβαζε το φλιτζάνι από το messenger, η χαρτορίχτρα που έριχνε χαρτιά απο το... τηλέφωνο και οι σημειώσεις της 36χρονης

15 Σεπτεμβρίου 2021 14:21
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με βιτριόλι: Ο γάμος σε 4 χρόνια και ο άγνωστος «Ν» - Τι συζητούσε η 36χρονη κατηγορούμενη με την καφετζού λίγες μέρες πριν την επίθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση με το βιτριόλι. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο φως τι συζητούσε η 36χρονη κατηγορούμενη με την καφετζού λίγες μέρες πριν την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία με δηλώσεις σήμερα ήταν κόλαφος.

Η καφετζού που διάβαζε το φλιτζάνι από το messenger, η χαρτορίχτρα που έριχνε τα χαρτιά από το... τηλέφωνο και οι σημειώσεις της 36χρονης

Δείτε το βίντεο:

Αποκάλυψη για την επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη έψαχνε να δει προς τα πού πήγε η Ιωάννα για να...»

Μια αποκάλυψη έρχεται στο φως για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, που ήταν δίπλα στο σημείο του «χτυπήματος» της 37χρονης Έφης, να αναφέρεται στο τι συνέβη μετά το περιστατικό.

Ο κύριος Φώτης Σταθόπουλος μίλησε στο «Love it» για τις αγωνιώδεις στιγμές, που ακολούθησαν, τονίζοντας μια λεπτομέρεια, που κανείς δε γνώριζε, ως προς το πώς κινήθηκε, μετά την επίθεση, η δράστιδα, με τη δίκη της να διακόπτεται.

Οι δηλώσεις του Φώτη Σταθόπουλου για την επίθεση με βιτριόλι

Για τις στιγμές που ακολούθησαν την επίθεση: «Είδαμε την Ιωάννα να βγαίνει έξω και να φωνάζει για βοήθεια. Τα ρούχα της ήταν βρεγμένα προφανώς με το υγρό που της πέταξε. Μετά κατευθύνθηκε και μπήκε στο φαρμακείο, πέταξε τα ρούχα της κι έμεινε με τα εσώρουχα. Είπαμε στους ανθρώπους του φαρμακείου, ότι εργάζεται στην ασφαλιστική, φώναξαν τον ιδιοκτήτη και την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο».

Για την αντίδραση της δράστιδας: «Κάποια κυρία από τον πρώτο όροφο, που άκουσε τις φωνές, την είδε να ψάχνει να δει προς τα πού πήγε η Ιωάννα. Την έψαχνε, για να μην πέσει πάνω της και κινήσει τις υποψίες. Δεν μπορούσε, ασφαλώς, να την αναγνωρίσει, έτσι όπως ήταν καλυμμένη».

Για το πόσο έχει στιγματίσει τους ανθρώπους της γειτονιάς το γεγονός: «Έχουμε ακόμη και σήμερα μείνει άναυδοι. 40 χρόνια έχω εδώ το μαγαζί και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share