Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Καρφιά» της Πετρουτσέλι για τη Σπυροπούλου: «Ρώτα εμένα που τη ξέρω... δεν θα αλλάξει ποτέ» (Video)

«Τώρα που πήρε εκπομπή πιστεύω ότι ηρέμησε και αυτή και ο Βασίλης»

14 Σεπτεμβρίου 2021 10:49
«Καρφιά» της Πετρουτσέλι για τη Σπυροπούλου: «Ρώτα εμένα που τη ξέρω... δεν θα αλλάξει ποτέ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι «έσφαξε» με το γάντι τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στη διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε απόσπασμα συνέντευξή της με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει: «Τη βλέπω αλλαγμένη». Παράλληλα, διαβάστε το επικό σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου για την Queen Dina.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που υπήρξε συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έριξε τις σπόντες της. «Ρώτα εμένα που την ξέρω πολύ καλά. Η Κωνσταντίνα είναι αυτή που ήταν πάντα, απλά έχει αδυνατίσει. Καταλαβαίνω απόλυτα τον σύντροφό της τον Βασίλη που ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση.

Τώρα που πήρε εκπομπή πιστεύω ότι ηρέμησε και αυτή και ο Βασίλης. Η Κωνσταντίνα έχει μία πολύ έντονη προσωπικότητα, η οποία δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει ποτέ».

Αυτή είναι η «άγνωστη» αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Μεγάλωσε και προκαλεί ταραχές (photo)

Μεγάλωσε και ξεπετάχτηκε η Σπυροπουλου junior. Η 23χρονη Κατερίνα, αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έβγαλε τα σιδεράκια, έβαψε το μαλλί κόκκινο και προκαλεί ταραχή. Ενώ, έτσι έφτιαξε κορμάρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτά τα δύο έπινε και τώρα... όλοι χαζεύουν

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η αδερφή της

Πάρτε μια γεύση από τη μικρή που μπορεί να μην είναι διάσημη (ακόμα) αλλά είναι μια κούκλα!

Η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλω να αποκτήσω παιδιά αλλά χωρίς άγχος»

Για τη ζωή και την σχέση της, την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και παιδιά, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό ΟΚ!.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μιλά για την αλλαγή στην εμφάνισή της, τα κιλά που έχει χάσει, τη γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τις σκέψεις της για οικογένεια και παιδιά.

«Η αλλαγή του τρόπου ζωής την περίοδο της πανδημίας ήταν ένα κίνητρο να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και να ξεκινήσω να τρώω πιο σωστά. Η άσκηση και η διατροφή πάντα ήταν στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο μεθοδικά και όχι με τον σωστό τρόπο. Προσπαθούσα, αλλά νομίζω πως δεν το έκανα σωστά. Γι’ αυτό και δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή απείχα από αυτό που είχα συνηθίσει να είμαι και έβλεπα πως κάποιες συγκυρίες στη ζωή μου, λίγο το πρόβλημα του θυρεοειδή, λίγο κάποια οn and off τηλεοπτικά, είχαν αλλάξει την κατανομή του βάρους μου. Στην καραντίνα ήρθαν έτσι τα πράγματα που άλλαξα τελείως συνήθειες», αναφέρει αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share