Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της που μάζεψε χιλιάδες likes στο Instagram

Και τα likes έπεσαν βροχή!

12 Ιουλίου 2021 10:59
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της που μάζεψε χιλιάδες likes στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον ΣΚΑΙ θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ σχετικά με την πολυσυζητημένη επιστροφή της στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια όμως εκτός από τα επαγγελματικά της απασχολεί και με την προσωπική της ζωή αφού φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του καλοκαιριού, παρέα πάντα με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο επιλέγει να μοιράζεται συχνά κοινά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στη Βούλα. “Amore mio” ήταν η λεζάντα της παρουσιάστριας κάτω από τη νέα της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της…

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανατροπή με το τηλεοπτικό της μέλλον - Οι μεταγραφές και οι μετακινήσεις για τη νέα σεζόν (photo-video)

Μια τεράστια ανατροπή προέκυψε αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία θα παρουσιάζε την εκπομπή Αγρότης Μόνος Ψάχνει.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ανατρέπεται, μιας και η εν λόγω εκπομπή παγώνει, καθώς στον αέρα θα βγει το «Top Chef» σε παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ξανά δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ρόλο της παρουσιάστριας, μιας και και πρόκειται να αναλάβει μια διαφορετική εκπομπή, που επιστρέφει από τα παλιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share