Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Θυμάστε την ηθοποιό Εμμανουέλα Αλεξίου; Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη στους "Αυθαίρετους"

Αγνώριστη!

8 Σεπτεμβρίου 2021 09:35
Θυμάστε την ηθοποιό Εμμανουέλα Αλεξίου; Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη στους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τηλεοπτική κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη στη θρυλική σειρά του Mega «Οι Αυθαίρετοι», η Ούρσουλα και κατά κόσμον Εμμανουέλα Αλεξίου μίλησε στο πρόσφατο παρελθόν σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha για τη σειρά, τι κάνει σήμερα αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

«Είναι πλέον καλτ σειρά. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου» είπε στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Παρά το γεγονός ότι δεν την βλέπουμε μπροστά από τις κάμερες δεν σημαίνει ότι δεν εργάζεται για την τηλεόραση.

Δείτε με την ευκαιρία: Θυμάστε την Ελένη από το Ρετιρέ; Δείτε πως είναι σήμερα!

«Δεν έχω σταματήσει ποτέ να δουλεύω. Απλά από ένα σημείο και μετά άρχισα να γράφω σενάρια εξαιτίας διάφορων γεγονότων. Το ΣΕΗ έχει 7000 ηθοποιούς. Οι μισοί είναι τουλάχιστον γυναίκες. Οι γυναίκες σεναριογράφοι από την άλλη είναι πολύ λιγότερες. Κατάλαβα ότι μια καριέρα σαν σεναριογράφος είναι πιο σίγουρη από την καριέρα του ηθοποιού» είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε όμως και γεγονότα που την έσπρωξαν προς τα εκεί. «Υπήρξε ένα πρόβλημα με άνθρωπο στον χώρο -πολύ μεγαλύτερο από εμένα- ο οποίος είχε κάποιες αξιώσεις από εμένα διαφορετικές τις οποίες δεν του της ικανοποίησε, φυσικά το πήρε προσωπικά και με κυνηγούσε για κάποια χρόνια. Με έκοβε από δουλειές, συγκεκριμένα 4, τις είχα κλείσει και τσάκιζαν. Στην πρώτη μάλιστα δούλεψα κιόλας, έκανα 4 επεισόδια».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της και πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς»; Δεν έχετε ιδέα σε ποια μεγάλη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει παίξει

Θυμάστε την παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς», την κουτσομπόλα του χωριού που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό; Η ηθοποιός που την υποδύεται έχει εξαφανιστεί πια εδώ και αρκετά χρόνια, μετά από μια μεγάλη καριέρα.

Η Ράνια Ιωαννίδου, άλλωστε, έλειπε από τα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Η Μαίρη Ραζή είχε μιλήσει και αποκάλυψε ποιον ρόλο θα υποδυόταν στο πολυαναμενόμενο «Καφέ της Χαράς», αναφερόμενη και στο λόγο, που απουσίαζε η παπαδιά, όπως λείπει και η... αρραβωνιαστικιά του γιου της.

«Και χρόνο δεν είχε και ψιλοπροβλήματα είχε», είπε αρχικά η ηθοποιός για την «παπαδιά» και πρόσθεσε: «Το θέμα υγείας είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Από κοινού με τον Χάρη Ρώμα συμφώνησαν να μην παίξει. Ήθελε αλλά δε γινόταν».

Η ταινία όπου έχει παίξει η Παπαδιά

Η Ράνια Ιωαννίδου έχει κάνει σημαντική καριέρα τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο.

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Ράνιας Ιωαννίδου στη μεγάλη οθόνη ήταν μάλιστα και σε μία ταινία που έχουμε δει εκατοντάδες φορές. «Την Αλίκη στο Ναυτικό», που γυρίστηκε το 1960 και έκανε πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου 1961.

Η Ράνια Ιωαννίδου δεν είχε κάποιον μεγάλο ρόλο στην αγαπημένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά μια μικρή εμφάνιση για λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Ράνια Ιωαννίδου Αλίκη στο Ναυτικό

Ο θρήνος του «Μανωλάκη»

Βαρύ πένθος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στη σειρά “Καφέ της Χαράς”, καθώς “έχασε” τον πατέρα του.

Την είδηση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός γνωστή, με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα “Ο ήρωάς μου, ο πατέρας μου, ο καλύτερος φίλος μου, το στήριγμά μου, το πρότυπό μου, η πηγή δύναμής μου, θα είσαι πάντα εδώ. Σ’ αγαπώ πολύ”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάρης Σκαρτσολιάς υποδύθηκε τον γιο του Χάρη Ρώμα, τον Μανωλάκη, στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Καφέ της Χαράς”.

Μανωλάκης θρήνος καφέ της χαράς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share