Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Έτσι ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν από τις πλαστικές - Τεράστια αλλαγή

Καμία σχέση το πριν και το μετά

5 Σεπτεμβρίου 2021 14:54
Άλλος άνθρωπος: Έτσι ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν από τις πλαστικές - Τεράστια αλλαγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια γυναίκα... σκέτη «φωτιά», κάτι που απέδειξε και στην τελευταία μεγάλη εμφάνιση, με την τραγουδίστρια να αποτελεί σύμβολο για πολλούς, αν και με τη σειρά της έχει επίσης κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μια ερώτησή του στάθηκε ως αφορμή για να αποκαλύψει ένα σημείο του σώματός της που έχει... πέσει νυστέρι.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, συγκεκριμένα, ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα ποιο σημείο του σώματός της πιστεύει πως αρέσει περισσότερο στους άντρες κι εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια του απάντησε «Πριν ή μετά την επέμβαση»;

Και συνέχισε λέγοντας «Πριν την επέμβαση κοιτούσαν την πίσω όψη μου, μετά την επέμβαση το στήθος μου».

Ελένη Φουρέιρα πλαστικές

Ελένη Φουρέιρα πίστα

Ελένη Φουρέιρα μετά τις πλαστικές

Η ζωή και η πορεία της - Το αληθινό όνομα και τα δύσκολα χρόνια

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε άλλη συνέντευξη τις δυσκολίες στα παιδικά της χρόνια και τη φρίκη του του Αλβανικού εμφυλίου. «Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα.

Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

«Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν! Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ», συμπληρώνει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε και για τον Αλμπέρτο Μποτία, λέγοντας πως «Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

Τέλος, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις πλαστικές επεμβάσεις. «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share