Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αναβρασμός στη showbiz: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη;

Και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους

18 Αυγούστου 2021 08:46
Αναβρασμός στη showbiz: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι πια μαζί, ύστερα από 10 χρόνια γάμου, τον οποίο και αποφάσισαν να λύσουν, με το ζευγάρι να επιβεβαιώνει τις φήμες, που πέραν του χωρισμού έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μάλιστα, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης φέρονται να έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Στη ζωή τουλάχιστον του ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά όμορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα νέα κεφάλαια στα προσωπικά τους έχουν ανοίξει εδώ και καιρό, καθώς το διάστημα που δεν είναι μαζί είναι μεγάλο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο δεν εκμεταλλεύτηκαν την προσωπική τους ζωή επικοινωνιακά.

Δεν ήθελαν να δίνουν στόχο και να προκαλούν με λεπτομέρειες της οικογενειακής τους ζωής. Η προστασία των παιδιών τους ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα.

Απόδειξη όλων αυτών είναι ότι και η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους ήρθε λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, επιλογή που δεν ήταν τυχαία χρονικά, καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να προκαλέσουν τα media.

Μπορεί όλοι στον χώρο να γνώριζαν για το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, κανένας όμως δεν το δημοσιοποίησε όλο αυτό το διάστημα.

Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο τους κέρδισαν τον σεβασμό των Μέσων, κάτι που πάντα ήθελαν να κατακτήσουν.

Όταν το ζευγάρι προμήνυε το τέλος

Διάφορα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Φωλιάς των Κου Κου» ύστερα από τέσσερα χρόνια και παράλληλα τον χωρισμό της με το STAR.

Όχι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε επαγγελματικό. Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στις 5 Μαΐου και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, ο ηθοποιός ανέφερε on air ότι αποχωρεί από του «Κου Κου» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το STAR», είπε συγκινημένος και μάλιστα τόνισε ότι αποχωρεί γιατί έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», στον οποίο και ήθελε να αφοσιωθεί.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως τελικά ούτε η Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχίσει στο κανάλι τη νέα σεζόν. Η απόφαση, σύμφωνα με τις φήμες, είχε ληφθεί από τη διοίκηση του STAR από το περιστατικό με τους δίδυμους του «Big Brother». Το ζευγάρι το ήξερε νωρίτερα ωστόσο, δεν μίλησε καθόλου καθώς τα συμβόλαιά του είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας. Άλλες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι και οι οποίες δεν προχώρησαν. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Love It, αποκάλυψε πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά μέσα από μια άλλη μορφή παρουσίασης.

«Στο πρωινό καθημερινό δεν θα επέστρεφα. Σε μια μορφή παρουσίασης ναι γιατί το είχα κάνει και πριν κάνω πρωινό. Για την Κατερίνα είναι η δουλειά της να είναι παρουσιάστρια, εγώ θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την υποκριτική, με τον χώρο πολιτισμού και τέχνης που έχω φτιάξει», είπε και συνέχισε:

«Δεν θα πάω μόνος μου να προτείνω εκπομπή, δεν έχω πια αυτόν τον τρόπο σκέψης. Είναι μια εξαιρετική δουλειά κι ήθελα πολύ να συμμετέχω στην Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι μια σπουδαία ταινία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share