Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης!

Είναι επίσημο!

17 Αυγούστου 2021 11:11
Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίσημος είναι ο χωρισμός της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με το ζευγάρι να το ανακοινώνει, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες.

Το ζευγάρι, ύστερα από 10 χρόνια γάμου, αποφάσισε να πάρει το διαζύγιο, έχοντας δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια. Οι δυο τους είχαν αρκετά προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό, αποφασίζοντας να βάλουν επίσημα τέλος στην κοινή τους πορεία.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης χωρισμός

Η ανακοίνωση του διαζυγίου Καραβάτου-Κατσούλη

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.

Η κοινή τους πορεία στη ζωή και την τηλεόραση

Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο «Κους Κους το μεσημέρι». Η εκπομπή σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον Alpha. Η Κατερίνα Καραβάτου, με την ευγένεια, την εμπειρία και το ταλέντο της κράτησε καθημερινά τους τηλεθεατές σε εγρήγορση. Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της ίδιας και των συνεργατών της, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις, οι επίκαιρες ειδήσεις και τα νέα που παρουσίαζε από το λαμπερό κόσμο της showbiz, οι ζωντανές συνδέσεις με πρωταγωνιστές την έκαναν να ξεχωρίσει και να κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών.

Η αγάπη της για την τηλεόραση και η εργατικότητά της την οδήγησαν από το 2009-2011 στο να αναλάβει παράλληλα με το «Κους Κους» την παρουσίαση του ριάλιτι σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου σταθμού. Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.

Την σεζόν 2013-2014 έκανε το come back στην μικρή οθόνη και βρέθηκε στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά». Ακολούθησαν τα «Καλά Καθούμενα» και η συνεργασία της με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, στο epsilontv. Το 2016 η συγκεκριμένη εκπομπή άλλαξε τίτλο, έγινε «Έτοιμο το πρωινό» και από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου μεταφέρθηκε στο καθημερινό. Το ζευγάρι ακολούθησε την επικαιρότητα των ημερών, είτε ήταν πολιτική, είτε ήταν παραπολιτική, είτε οικονομική. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα και το 2017 έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Κατερίνα Καραβάτου: Από το «Πρωινό Κους Κους» στην «Φωλιά των Κου Κου»

Η Κατερίνα Καραβάτου όμως δεν πτοήθηκε.

Με το πείσμα της και το δείγμα δουλειάς της από τις προηγούμενες σεζόν υπέγραψε στο STAR και ξεκίνησε το ταξίδι της «Φωλιάς των Κου Κου» παρέα με τον Κρατερό Κατσούλη και αξιόλογους συνάδελφους. Η παρουσιάστρια και η ομάδα της έλεγε καθημερινά καλημέρα στους τηλεθεατές τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τους κρατούσε συντροφιά παρουσιάζοντας τα νέα της showbiz και έχοντας εκλεκτούς καλεσμένους. Από τον καναπέ της πέρασαν διάφοροι ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, παίκτες ριάλιτι και άλλες προσωπικότητες, με την Κατερίνα Καραβάτου να ξέρει πάντα πως θα τους «ξεκλειδώσει» και εκείνοι με τη σειρά τους να αποκαλύπτουν κάτι που θα συζητηθεί.

Ο αυθορμητισμός της, το χιούμορ της, το γεγονός πως εκφράζει την άποψή της, η εργατικότητά της και η θέληση για εξέλιξη την έχουν κάνει να λάμψει στον απαιτητικό χώρο της μικρής οθόνης. «Κάνουμε αυτό που εμείς γουστάρουμε, γιατί αν μπεις στη λούμπα και συγκρίνεις τι κάνει ο απέναντι θα είσαι πολύ δυστυχής. Δεν θα μπορείς να δημιουργήσεις», έχει πει παλιότερα σε κοινή συνέντευξή της με τον σύζυγό της και το έχει κάνει πράξη. Με ανυπομονησία λοιπόν περιμένουμε τα επόμενα βήματά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share