Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Τι είπε στον διευθυντή των φυλακών

2 Αυγούστου 2021 18:41
Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δυο απόπειρών βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα tanea.gr, βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και ακόμα 18 κρατούμενους.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης θα βρίσκονται και αρκετά κοντά, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.

λιγνάδης φυλακές φιλιππίδης

Σύμφωνα, δε, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.

Ο ηθοποιός φέρεται να μην είναι σοκαρισμένος αλλά να έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται να κάνει μπάνιο. Τον βάζουν να πλυθεί με το ζόρι

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στις φυλακές της Τρίπολης, σε καραντίνα για υγειονομικούς λόγους και το επόμενο διάστημα αναμένεται να οδηγηθεί στον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 ακόμη κρατούμενους.

Σύμφωνα με πηγές, ο ηθοποιός τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού του βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται να κάνει ακόμη και μπάνιο

Στο κελί της καραντίνας ήταν μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του, με τον χρόνο να κυλά βασανιστικά. Η ίδια κατάσταση και ακόμη χειρότερη επικρατεί μέχρι σήμερα, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να αρνείται πλέον μέχρι και μπάνιο να κάνει. Τα σωφρονιστικά όργανα τον αναγκάζουν να το κάνει γιατί πρέπει.

Όπως αναφέρουν “Τα Νέα”, δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο από τις φυλακές, ωστόσο, δεν είχε και κανένα αίτημα, εκτός από το επισκεπτήριο που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται να κάνει μπάνιο. Τον βάζουν να πλυθεί με το ζόρι

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που τον στηρίζουν - Χαμένος στον κόσμο του! Ποιον ζήτησε να δει

Τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου, η οποία στέκεται ακόμη στο πλευρό του, καθώς και τους δικηγόρους του, ζήτησε από την πρώτη στιγμή στις φυλακές Τρίπολης, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της η εφημερίδα τα "ΝΕΑ".

Τα πρώτα 24ωρα του Φιλιππίδη πίσω από τα κάγκελα κύλησαν δραματικά. Βρίσκεται από την Τετάρτη σε ειδικό χώρο καραντίνας για υγειονομικούς λόγους και τις επόμενες ώρες, πιθανότατα από τη Δευτέρα, θα πάρει τον δρόμο για τον θάλαμο μαζί με τουλάχιστον 20 συγκρατούμενους.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι ο κωμικός τις πρώτες ώρες του εγκλεισμού του ήταν σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στον νέο τόπο κατοικίας του. Στο κελί της καραντίνας βρισκόταν με άλλους δύο κρατούμενους, δεν μιλούσε πολύ και πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά του, με τον χρόνο να κυλά βασανιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των "ΝΕΩΝ", δεν εξέφρασε κανένα παράπονο από τις φυλακές αλλά δεν είχε και κανένα αίτημα, πέραν του επισκεπτηρίου που ήθελε να μάθει πότε θα πραγματοποιηθεί. Η γυναίκα του και ο δικηγόρος του είναι, όπως φαίνεται, τα μοναδικά στηρίγματά του, καθώς όλοι οι άλλοι τον έχουν εγκαταλείψει. Οι κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού είναι βαριές, όμως, όπως και ο ίδιος εξομολογείται, δεν περίμενε ότι θα προφυλακιστεί.

Από την πρώτη ημέρα ο διευθυντής των φυλακών τον ενημέρωσε για τους κανονισμούς και τις υποχρεώσεις του. Στη συνομιλία που είχαν, ο Φιλιππίδης εμφανίστηκε πολύ σκεπτικός, σχεδόν χαμένος στον κόσμο του. Αν κι εδώ και πέντε μήνες ήταν σχεδόν έγκλειστος στο σπίτι του στο Ψυχικό, ο τωρινός εγκλεισμός του έχει προκαλέσει πολύ άγχος και φόβο για την καθημερινότητα που θα καλείται ήδη να αντιμετωπίσει, δίπλα σε σκληρούς συγκρατούμενους, καταδικασμένους για αντίστοιχα εγκλήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share