Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άκρως Οικογενειακόν: Πώς είναι σήμερα η αδελφή του ”Θεοτοκάτου”

Λαμπερή και όμορφη

29 Ιουλίου 2021 13:57
Άκρως Οικογενειακόν: Πώς είναι σήμερα η αδελφή του ”Θεοτοκάτου”
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Ναλμπάντη είναι Ελληνίδα ηθοποιός αλλά και με εξαιρετική φωνή. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το Άκρως Οικογενειακόν ως η αδελφή του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου το 2001, αλλά και στο "Λάκης ο Γλυκούλης" όπου υποδυόταν τη Χαρά.

Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο παιδάκια.

Πέρα από την τηλεόραση, έχει παίξει και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορους χώρους ως τραγουδίστρια.

Παραμένει το ίδιο όμορφη και λαμπερή!

Άκρως Οικογενειακόν

Άκρως Οικογενειακόν: Πώς είναι σήμερα η αδελφή του ”Θεοτοκάτου”

Θυμάστε τον "Ερμή" από το "Άκρως Οικογενειακόν"; Δεν φαντάζεστε τι πέτυχε η κόρη του και τον έκανε να πανηγυρίσει

Ποιος δεν αγάπησε και δεν είδε ξανά και ξανά τις επαναλήψεις της επιτυχημένης σειράς "Άκρως Οικογενειακόν"; Όλοι θυμόμαστε τους χαρακτήρες της σειράς που μας πρόσφεραν άφθονο γέλιο και φυσικά ένας εξ αυτών και ο "Ερμής" κατά κόσμον, Χρήστος Σπανός.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια και έχει μια υπέροχη οικογένεια. Αδυναμία του μεγάλη, η κόρη του που μόλις μάθαμε την ηλικία της πάθαμε σοκ. Τι κατάφερε όμως η 18χρονη πλέον Μαρίνα που έκανε το διάσημο πατέρα της περήφανο σε σημείο να πανηγυρίσει;

Η πολυαναμενόμενη μέρα της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα ελληνικά Πανεπιστήμια ήταν εχθές, 28/08/20, και ανάμεσα στους επιτυχόντες ήταν και η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο από νωρίς το πρωί τον «έτρωγε» η αγωνία όπως και κάθε γονιό, έκανε repost τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram την ανακοίνωση της κόρης του ότι πέρασε στο τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περήφανος και πολύ χαρούμενος μπαμπάς δήλωσε ο Χρήστος Σπανός. Οι δημόσιες ευχές του ηθοποιού στην κόρη του Μαρίνα:

Σπανός κόρη

«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Παντρεύτηκε το «παιδί» του Γιάννη Μπέζου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε μια γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε... τρελάνει τον Γιάννη Μπέζο, όχι για την προσωπική του ζωή, αλλά τον χαρακτήρα που είχε στη σειρά, όπου έπαιζε την κόρη του.

Όλοι θυμόμαστε την παιχνιδιάρα «Λίλα», την κόρη του «Αλέξανδρου» (Γιάννης Μπέζος) και της Μαργαρίτας (Ναταλία Τσαλικη) που με το χαρακτηριστικό κουνέλι της και τις ατάκες της μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στο «Άκρως Οικογενειακόν», ενώ ο ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε τα νέα του σχέδια.

Ο ρόλος της μικρής ενσαρκώθηκε από δυο κορίτσια. Στον πρώτο κύκλο τον υποδύθηκε η Ιφιγένεια Καλούτσα και στον δεύτερο η Μαρία Γαλέτα.

Η Μαρία μεγάλωσε και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία πολύ όμορφη θρησκευτική τελετή, δείχνοντας χαρούμενη στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Παντρεύτηκε το «παιδί» του Γιάννη Μπέζου

Παντρεύτηκε το «παιδί» του Γιάννη Μπέζου στην εκκλησία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share