Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Θα κάνω ένα..." - Έσκασε η ανακοίνωση από τον Γιάννη Μπέζο

Αποκάλυψε τα σχέδιά του!

18 Αυγούστου 2020 08:29
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μπέζος, μίλησε για τα όσα του έχει προσφέρει η τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε στο πως αντιμετώπισε την καραντίνα και τέλος στο αν θα κάνει θέατρο τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος ετοιμάζεται για μια νέα σειρά στον Ant1, μίλησε στο 7 μέρες tv για το θέατρο αποκαλύπτοντας πως την ερχόμενη σεζόν δε θα κάνει. Ωστόσο, δήλωσε ότι "θα παρουσιάσω μόνο ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους ποιητές", κάνοντας γνωστά τα βήματά του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Αγαπάτε πολύ την τηλεόραση. Μας έχετε χαρίσει άλλωστε μερικές από τις ωραιότερες κωμωδίες των τελευταίων 30 ετών. Τι θεωρείτε ότι σας έχει προσφέρει αντίστοιχα;

"Η τηλεόραση σου δίνει τη χαρά του να "εκθέτει" με ένα τρόπο τη δουλειά σου σε πάρα πολλούς θεατές και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τουλάχιστον στις σειρές που ακολουθεί με αγάπη ο κόσμος μεσολαβούν πάντα οι επαναλήψεις, θα έλεγα πως αυτό που κέρδισα ουσιαστικά είναι μια δικαίωση μέσα στα χρόνια. Δεν είναι λίγο πράγμα".

Βιώνουμε μια επώδυνη περίοδο λόγω του κορωνοϊού. Πώς αντιμετωπίσατε αντιστοίχων το διάστημα του εγκλεισμού;

"Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Έμεινα στο σπίτι μου... Παρουσιάστηκε ως μια ευκαιρία να ξεκουραστώ. Κάποια στιγμή παράγινε. Ήθελα να βγω έξω, να επικοινωνήσω με τους φίλους, τους συνανθρώπους, τους συναδέλφους. Όταν είσαι σε γενικότερη καραντίνα και να βγεις έξω δεν έχεις πού να πας. Αισθάνεσαι σαν να είσαι μέσα. Ευτυχώς, πέρασε αυτό το διάστημα. Τη βγάλαμε καθαρή -τουλάχιστον μέχρι τώρα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε καλά. Οφείλουμε να προσέχουμε, όμως, γιατί είναι ένα θέμα δημόσιας υγείας πάρα πολύ σοβαρό. Δεν αντιμετωπίζεται ούτε με ευχές ούτε με επιπολαιότητα. Απαιτεί να έχουμε σύνεση".

Θα κάνετε θέατρο την επόμενη σεζόν;

"Όχι, δεν θα κάνω. Από τον Φεβρουάριο και έπειτα θα δημιουργήσω οτιδήποτε. Θα παρουσιάσω μόνο ένα μουσικό αφιέρωμα στους μεγάλους ποιητές, στον Ιανό, τέσσερα διήμερα του Νοέμβρη, έχοντας στο πιάνο-φωνή τον Θοδωρή Οικονόμου, ενώ θα απαγγέλλουμε ποιήματα μαζί με δύο συναδέλφους μου, την Κωνσταντίνο Ντάντανη και τη Ντένια Στασινόπουλου. Θα είναι μια δική μου παραγωγή. Θέλω πολύ να έρθει ο κόσμος σε επαφή με την ποίηση. Να μην τη φοβάται. Να ξέρει ότι είναι παρηγοριά του".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share