Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέμος Μπεγνής: «Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές. Eίμαι κατά των απειλών»

Ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

27 Ιουλίου 2021 12:49
Μέμος Μπεγνής: «Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές. Eίμαι κατά των απειλών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, επιλέγει το τελευταίο διάστημα μέσα από αναρτήσεις και δημοσιεύσεις του να ταχθεί καθαρά ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Ωστόσο, μέσω της νέας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Μέμος Μπεγνής θέλησε να κάνει σαφές πως διαφωνεί με την υποχρεωτικότητα και όχι με τον εμβολιασμό. Προφανώς, έχει δεχθεί σχετικά μηνύματα ή/και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ. Έτσι, ο καλλιτέχνης επιλέγει να στείλει το μήνυμα του στα «αγαπητά ΜΜΕ».

Όσα ανέφερε στην ανάρτησή του

Ειδικότερα, στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, ο Μέμος δημοσιεύει μια ιστορία στην οποία γράφει το εξής μήνυμα: «Αγαπητά ΜΜΕ: Ψάξτε αλλού για «αντιεμβολιαστές». ΔΕΝ είμαι εγώ. Είμαι ΥΠΕΡ των εμβολίων (γενικά). Είμαι ΚΑΤΑ: των ΥΠΕΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΩΝ/ των ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ/ των ΑΠΕΙΛΩΝ/ της όποιας βίας.

Μέμος Μπεγνής

Σοκαριστικός ο Μέμος Μπεγνής: "Δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό" (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι καταγγελίες τον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί αποκαλύπτουν περιστατικά στο παρελθόν με τους υπόλοιπους να δηλώνουν τη στήριξη τους.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Δόξας μέσα από δηλώσεις του ανέφερε ότι η πρώην γυναίκα του, Μαρία Δεληθανάση, τον έχει χτυπήσει και εκείνη.

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Καταγγελίες: Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής ο οποίος σχολίασε τις πρόσφατες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αρχικά ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά».

Στην συνέχεια, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Μου έχει συμβεί μια φορά στην δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα κι όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν αναφέρομαι σε βαριά περιστατικά. Φύγε και μην σκέφτεσαι κυρώσεις, για όλους υπάρχει. Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί. Δεν είναι το θέατρο άντρο ακολασίας».

Δείτε όλα όσα είπε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share