Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: 7 χρόνια πριν! Όταν η παρουσιάστρια συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ - Τα καλλιστεία και η δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει

Η αλήθεια για τις πλαστικές και την ηλικία της

12 Ιουνίου 2021 08:02
Ιωάννα Μαλέσκου: 7 χρόνια πριν! Όταν η παρουσιάστρια συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ - Τα καλλιστεία και η δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν τώρα πιο έντονα στη δασκάλα από την Πρέβεζα, την επονομαζόμενη και Μενεγάκη της Κρήτης, αλλά η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου ζει χρόνια στην Κρήτη και μάλιστα τηλεοπτικά μας τη συνέστησε πρώτη φορά ένα διαφημιστικό σποτ! Ενώ, τι και αν οι περισσότεροι έχουμε την Ιωάννα Μαλέσκου για 2 μέτρα γυναικάρα, η παρουσιάστρια φαίνεται πως τελικά είναι αρκετά πιο κοντή.

Ήταν το 2014, όταν η άγνωστη τότε Ιωάννα συμμετείχε στο διαφημιστικό σποτ του ZARO’S, κάνοντας το πρώτο της βήμα κι αποδεικνύοντας με το καλημέρα πόσο την «αγαπά» ο τηλεοπτικός φακός !

Παίζοντας τένις και παίρνοντας δροσιστικές ανάσες αρχίζει τη δράση με στόχο την κορυφή, που ήρθε τελικά μετά από 6 χρόνια. Και με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε πόσο καλή θα είναι και στις… μεγάλες πίστες της τηλεοπτικής πασαρέλα!

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα καλλιστεία και η δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει για να τα βγάλει πέρα

Η μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου από το Κρήτη TV στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μαγνήτισε όλο το ενδιαφέρον στο χώρο των media. Η 32χρονη δασκάλα, πλέον έχει τη δική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου και καθημερινά το «Love it» κερδίζει όλο και περισσότερους fans. Επίσης, διαβάστε την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το αν έχει σχέση!

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν όμως, η ξανθιά καλλονή έγινε ευρέως γνωστή στην Κρήτη, από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Το 2013 η Ιωάννα είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία της Κρήτης και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη.

Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή Ιωάννα. Ήταν λίγο διαφορετική τότε έτσι;

Ενώ μπορείτε να την δείτε σε εκπομπή μαζί με τις άλλες εστεμμένες:

Η δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει για να τα βγάλει πέρα

Μια εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν αναπληρώτρια και αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δε μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να παραμείνω στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό.

Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα. Θυμάμαι όταν μετά δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε, “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά…. Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι όχι να εργάζεσαι και να κάνεις μια αξιοπρεπή δουλειά για να ζήσεις” είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας πως η ίδια δεν έχει μετανιώσει ποτέ και για τίποτα από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία "Μις Κρήτη" - Η εξέλιξη μέσα από τις... πλαστικές!

Δείτε την εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» το 2013 – «Συνδυάζονται τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ;», ήταν η ερώτηση για την Ιωάννα – Τι απάντησε η παρουσιάστρια!

Πριν από οκτώ -περίπου- χρόνια, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Μις Κρήτη».

Τότε, το 2013, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη», ενώ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο απαντά σε ερώτηση για το εάν συνδυάζονται τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν τότε 24 ετών, ενώ σήμερα η ηλικία της είναι 32.

Η ίδια μοιάζει αρκετά αλλαγμένη, με πιο έντονα φρύδια και μερικές διαφοροποιήσεις στο πρόσωπο και τα μαλλιά της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλήθεια για τις πλαστικές και την ηλικία της

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς, αφού στην πρεμιέρα της σε "μεγάλο κανάλι" πανελλαδικής εμβέλειας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ πρόσφατα μας απασχόλησε και για το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Μάριο Χεζόνια. Τι δεν γνώριζες για την παρουσιάστρια;

Η Μενεγάκη της Κρήτης που ακούει στο όνομα Ιωάννα Μαλέσκου έχει καταφέρει να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ με την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, δηλαδή το Love It. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η ηλικία της, την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε να συνοδεύσει κάποια δευτερόλεπτα την εκπομπή ήταν το "Samurai" του Michale Cretu, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και έτσι σχολίασε: "Εγώ γεννήθηκα το '89, υπήρχε το κομμάτι αυτό; Δηλαδή οι γονείς μου το ξέρουν, θα το αναγνωρίσουν; Μιχάλη μου που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια;"

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα αποκαλύπτει πως είναι 31!

Ιωάννα Μαλέσκου ηλικία

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη πριν τις πλαστικές

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να κλέβει την παράσταση με την παρουσία της στις οθόνες μας καθημερινά, όμως η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο... διαφορετική πριν μερικά χρόνια καθώς ο πλαστικός χειρουργός έχει περάσει από... "πάνω" της!

Βρήκαμε φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου από το (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν της και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αισθητές διαφορές.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του Athensmagazine.gr παρακάτω:

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλήθεια για τις πλαστικές και την ηλικία της

Μαλέσκου πλαστικές

Μαλέσκου πλαστικές

Ιωάννα Μαλέσκου πλαστικές

Ιωάννα Μαλέσκου πλαστικές

Ιωάννα Μαλέσκου πλαστικές

Ιωάννα Μαλέσκου πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share