Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Ψηλή δεν την λες! Απίστευτο το ύψος της

Πολλοί την έχουμε για δύο μέτρα αλλά είναι αρκετά πιο... κοντή!

7 Ιουνίου 2021 09:21
Ιωάννα Μαλέσκου: Ψηλή δεν την λες! Απίστευτο το ύψος της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι και αν οι περισσότεροι την έχουμε για 2 μέτρα γυναικάρα η παρουσιάστρια φαίνεται πως τελικά είναι αρκετά πιο κοντή.

Το κορίτσι που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, ήρθε στην Αθηνά και μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική της ομάδα διαγράφει ήδη επιτυχημένη πορεία στον ΣΚΑΙ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν στη google διάφορα στοιχεία για την όμορφη παρουσιάστρια. Ανάμεσα σε αυτά και το ύψος της.

Η Ιωάννα είναι ούτως ή άλλως ένα κορίτσι με υπέροχα χαρακτηριστικά. Ψηλή, όμορφη με απίθανο κορμί και φυσικά μέσα στα υπέρ της είναι και το ύψος της.

Ιωάννα Μαλέσκου ύψος

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και σήμερα είναι 31 ετών.

Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού, αλλά στην πορεία την κέρδισε η τηλεόραση.

Με σταθερά και ανοδικά βήματα εδραίωσε την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα στο Κρήτη TV.

Όσο για το πραγματικό της ύψος; Είναι 1,70! Ψηλή δεν την λες επομένως...

Η Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό και... τίποτα άλλο

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης που μεταπήδησαν από την επαρχιακή τηλεόραση της Κρήτης, στον ΣΚΑΪ, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια δέχτηκε μεγάλη κριτική για την εικόνα της και την τηλεοπτική της πορεία μέσα από το Love It . Πόζαρε με μαγιό πιο αποκαλυπτική από ποτέ και αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην προσωπική της ζωή. Η Ιωάννα, δήλωσε single και αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό τίποτα άλλο

Η Ιωάννα είναι single

«Χωρίς να έχω ανακοινώσει μια σοβαρή σχέση, είμαι δύο χρόνια μόνη μου», τόνισε η Ιωάννα και εξήγησε πως ναι μεν έχουν γίνει γνωριμίες αλλά δεν υπήρξε κάτι που να είναι τόσο επίσημο ώστε να το ανακοινώνει:

«Ασφαλώς (υπήρξαν γνωριμίες). Αλλά για να γίνει πιο επίσημο, πρέπει να το έχουν μάθει πρώτο οι γονείς μου».

Η Μαλέσκου και το Instagram

Η Ιωάννα είχε δεχτεί έντονη κριτική όταν με τη μεταγραφή της στον Skai αποφάσισε να διαγράψει κάποιες παλιές φωτογραφίες. Η ίδια εξήγησε πως δεν το ζήτησε κανείς από τον σταθμό, ήταν μια πρωτοβουλία που πήρε μόνη της στο νέο της αυτό εγχείρημα. Εξήγησε πάντως πως έφτασε σε σημείο να απενεργοποιήσει μέχρι και τα σχόλια στο Instagram.

«Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Και αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου κλείδωσα. Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ότι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ότι διαβάζει για μένα στο διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε».

Δείτε την Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό, αγνώριστη πριν από 8 χρόνια στα καλλιστεία «Μις Κρήτη»

Η μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου από το Κρήτη TV στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μαγνήτισε όλο το ενδιαφέρον στο χώρο των media. Η 32χρονη δασκάλα, πλέον έχει τη δική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου και καθημερινά το «Love it» κερδίζει όλο και περισσότερους fans. Επίσης, διαβάστε την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το αν έχει σχέση!

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν όμως, η ξανθιά καλλονή έγινε ευρέως γνωστή στην Κρήτη, από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Το 2013 η Ιωάννα είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία της Κρήτης και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη.

Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή Ιωάννα. Ήταν λίγο διαφορετική τότε έτσι;

Ενώ μπορείτε να την δείτε σε εκπομπή μαζί με τις άλλες εστεμμένες:

Η δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει για να τα βγάλει πέρα

Μια εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν αναπληρώτρια και αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δε μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να παραμείνω στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό.

Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα. Θυμάμαι όταν μετά δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε, “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά…. Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι όχι να εργάζεσαι και να κάνεις μια αξιοπρεπή δουλειά για να ζήσεις” είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας πως η ίδια δεν έχει μετανιώσει ποτέ και για τίποτα από όσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η... εξομολόγηση για τον Μάριο Χεζόνια και οι «καρδούλες»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για ακόμη μια φορά για το φημολογούμενο... ειδύλλιο της για τον Μάριο Χεζόνια, με την ίδια να προχωρά στη δική της εξομολόγηση για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους, μάλιστα, λίγο μετά από όσα είπε στο «The 2Night Show», αντάλλαξαν καρδούλες, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να παρακαλούν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Σε μια απίστευτη αντίδραση προχώρησε ο Μάριο Χεζόνια σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Παναθηναικού που φημολογείται ότι φλερτάρει με την όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε να της πατάει like, κάτι που πυροδότησε φυσικά πολλές αντιδράσεις.

Ο ίδιος, μετά την συνέντευξη της Ιωάννας, μίλησε στο gazzetta.gr και μέσα σε όλα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;».

Ο Μάριος Χεζόνια φυσικά, ξέσπασε σε γέλια, μόλις άκουσε την συγκεκριμένη ερώτηση, με τον ίδιο να απαντά «Νομίζω πως ξέρεις!».

Οι... καρδούλες στο Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη χθεσινή της συνέντευξη στο The 2night Show και τα σχόλια πήραν «φωτιά», με τον Μάριο Χεζόνια να να της αφήνει μία καρδιά όλη δική της.

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν γνωριστεί αφού ανταλλάσσουν τις καρδούλες τους, πάντα στα πράσινα, στο Instagram.

Μαλέσκου Χεζόνια σχόλια

Χεζόνια Μαλέσκου σχόλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share