Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη - Μίλησε για το γάμο με την Κατερίνα Γερονικολού

Η κοινή τους ζωή και το πρόβλημα υγείας του πρωταγωνιστή του Alpha

7 Ιουνίου 2021 19:04
Αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη - Μίλησε για το γάμο με την Κατερίνα Γερονικολού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του αποκάλυψη για τον πιθανό γάμο με την Κατερίνα Γερονικολού έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον ίδιο να μη διστάζει να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για το μεγάλο φινάλε, με τον αγαπημένο ηθοποιό μέσα σε όλα να απαντά και στο ενδεχόμενο γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού, έχοντας πρόσφατα κάνει μια αποκάλυψη και για τη Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ, ωστόσο δεν έχει επισημοποιήσει ακόμα την σχέση του.

«Προς το παρόν δεν έρχεται γάμος. Αυτά γίνονται μέσα από την πάροδο του χρόνου, με την τριβή. Προκύπτουν.

Δεν είμαι από τα άτομα που θα το σχεδιάσουν και θα σου πουν σε δύο χρόνια θα συμβεί αυτό».

Η κοινή τους ζωή και το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, όταν μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT». Ο Τάκης Χατζής σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την τιμή της Κατερίνας Γερονικολού, συντρόφου του Γιάννη Τσιμιτσέλη, επιμένει στην ίδια ερώτηση: «Θα την παντρευτείς την Κατερίνα;», με τον ηθοποιό να απαντά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα λέγοντας ότι είχε πέτρα στα νεφρά. «Δεν ήταν η πρώτη φορά, η τρίτη φορά ήταν που το έχω περάσει». Μάλιστα πρόσθεσε ότι έκατσε στο νοσοκομείο μόλις για τέσσερις ώρες και στη συνέχεια πήγε στο γύρισμα.

Για την υγειονομική και οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας και τον αντίκτυπο που έχει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο ηθοποιός είπε: «έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ σημαντικό που είναι η ψυχολογία του κόσμου. Όταν θα περάσουν όλα αυτά, που στο τέλος θα μας μείνει η οικονομική κρίση, έχουμε να κάνουμε με την ψυχολογία».

Για την πρώην σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη είπε ότι την γνώρισε σε μία σειρά στην οποία έπαιζαν μαζί.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει παρασπονδία ενώ βρισκόταν σε σχέση. «Δεν θα πω ακριβώς ότι απάτησα. Πολλές φορές όταν έχεις μία σχέση, κάποια στιγμή τελειώνει, εσύ για να το συνειδητοποιήσεις το τελείωμα, περνάει κάποιος χρόνος. Μετά ή δεν έχεις το κουράγιο να το τελειώσεις ή δεν έχει κουράγιο ο άλλος να το τελειώσει, οπότε είναι αυτό το μεσοδιάστημα όπου σίγουρα είναι αμαρτία, αλλά έχεις κάποιο άλλοθι», είπε.

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Δεν έχουμε σαν στόχο και σκοπό το γάμο».

Για τις παραγωγές στον ελληνικό κινηματογράφο τόνισε ότι προσπαθούν να είναι σωστές. «Συνήθως η αξία της παραγωγής που βγαίνει προς τα έξω είναι πολύ παραπάνω από την αξία την πραγματική».

Σε ερώτηση για τον αν θεωρεί τον εαυτό του κωμικό απάντησε: «Δεν θέλω να θωρήσω εγώ τον εαυτό μου. Αυτό που δείχνει προς το παρόν είναι ότι με επιλέγουν περισσότερο για κωμικούς ρόλους. Εμένα μου αρέσουν οι κωμικοί ρόλοι γιατί περνάω λίγο πιο ευχάριστα τη ζωή μου».

Σε ερώτηση για το αν στην Κατερίνα Γερονικολού βρήκε αυτό που έψαχνε είπε: «αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν σε αυτή τη σχέση» και πρόσθεσε ότι είναι μαζί δύο χρόνια.

Επιπλέον ανέφερε ότι έχει εξαιρετική σχέση με την κόρη του και κανένα πρόβλημα με τη Βάσω Λασκαράκη και τη διαχείριση του παιδιού τους, ενώ είπε ότι και με την Κατερίνα Γερονικολού η κόρη του τα πάει πολύ καλά.

Για τον Κώστα Βουτσά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν συγκινητικός: «Ο μεγαλύτερος κωμικός που είχαμε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Δεν έχω παίξει μαζί του, μόνο στην πολυκατοικία είχαμε βρεθεί σε ένα επεισόδιο, μου είχε δώσει μία συμβουλή. Μου λέει “όπου βλέπεις καρέκλα στο γύρισμα θα κάθεσαι”.

Συνεχίζοντας να μιλάει για το Κώστα Βουτσά είπε: «με την Κατερίνα ήταν στο χτυποκάρδια στο θρανίο. Ήταν εξαιρετικός, σπουδαίος άνθρωπος. Ανέβαινε στη σκηνή και δεν χρειαζόταν να πει κάτι, είχε τον κόσμο στο τσεπάκι του, χωρίς να μιλήσει καν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share