Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ναταλία Γερμανού: Απαντά στη Λατινοπούλου με ένα βίντεο

Με την υπέροχη μπαλαρίνα Julia del Blanco

6 Ιουνίου 2021 17:21
Ναταλία Γερμανού: Απαντά στη Λατινοπούλου με ένα βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά σχόλια και διάφορες τοποθετήσεις έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να μιλήσει για το εν λόγω θέμα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια είπε λίγα μόνο λόγια και στη συνέχεια πρόβαλε ένα βίντεο που πέρασε το δικό του μήνυμα. Παράλληλα, δείτε πως η Φαίη Σκορδά ξεφτίλισε την Αφροδίτη Λατινοπούλου!

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Δεν υπάρχουν πρότυπα, υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης.

Όπως ο κάθε ένας μας νιώθει, έτσι θα κυκλοφορεί. Εγώ προσωπικά σαν παρουσιάστρια θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί», είπε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με την μπαλαρίνα Julia del Blanco.

Έξαλλη η Γερμανού με τη Μπάρμπα: «Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί....»

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα τόσο μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και μέσα από την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Η Βάνα Μπάρμπα υποστηρίζει με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού.

«Δεν συμφωνεί κανείς μας με τη Βάνα Μπάρμπα. Δε συμφωνούμε αλλά είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί όχι μόνο προσβάλει τις γυναίκες που μίλησαν αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά για να τα καταγγείλουν όλα αυτά 20 χρόνια μετά», ειπώθηκε στην εκπομπή.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα για κάποιες γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αν και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Βάνα Μπάρμπα: Εξηγεί γιατί είπε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Το βράδυ της Πέμπτης (27/5), η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε γιατί τον στήριξε δημόσια.

Η στήριξη της Βάνας Μπάρμπα στο πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη δημιούργησε πολλές αντιδράσεις και κρίθηκε για την απόφασή της.

Η Βάνα Μπάρμπα εξήγησε γιατί στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πως δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα» και συνέχισε:

«Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Tik Talk. «Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί».

Και τέλος τόνισε: «Γιατί χωρίζουμε οικογένειες; Γιατί διαλύουμε σπίτια; Γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε;» αναρωτήθηκε, σε άλλο σημείο, η Βάνα Μπάρμπα. «Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν; Εκεί βγήκα και είπα κάτω τα χέρια, αγαπητέ Αντώνη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share