Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση της Μπάρμπα υπέρ του Φιλιππίδη

«Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο»

16 Μαΐου 2021 14:56
Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση της Μπάρμπα υπέρ του Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, ενώ τα θύματα έχουν μιλήσει με λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έγινε.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, με τον ηθοποιό να κινδυνεύει με φυλάκιση, αλλά η Βάνα Μπάρμπα αρνείται να πιστέψει ότι αληθεύουν οι κατηγορίες κι έτσι θέλησε να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα από τα προσωπικά της social media γράφοντας:

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» με τους διαδικτυακούς της φίλους ν' αντιδρούν γι' αυτή την ανάρτησή της.

To ποστ της Βάνας Μπάμπα υπέρ του Φιλιππίδη

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, η ηθοποιός έκανε και δεύτερη ανάρτηση στην οποία συνέχιζε να υπερασπίζεται τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την πρώτη της ανάρτηση.

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς (σ.σ. τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη) δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα μου.. σας ευχαριστώ» έγραψε.

Η ανάρτηση της Μπάρμπα για τον Φιλιππίδη

Αυτή δεν είναι, η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα λέει κάτι ανάλογο. Παλιότερα είχε πει:

«θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι θύμα συκοφαντίας από πρόσωπα με ευτελή κίνητρα» (Video)

«Θύμα» δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης στο υπόμνημα απολογίας του για τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρες βιασμών που τον βαραίνουν.

Ο γνωστός ηθοποιός δίνει διαφορετική εκδοχή όχι μόνο για τις καταγγελίες για τις οποίες του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά και γι’ αυτές που ήταν ποινικά αδιάφορες για τον εισαγγελέα.

Όπως ήταν αυτή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση και ποτέ δεν έγινε κάτι χωρίς την θέλησή της, ενώ το έμαθε και η σύζυγός του, όπως και άλλοι!

Όσον αφορά στις καταγγελίες που του αποδίδονται ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των αντέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια ελευθερία…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share