Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Στα Χανιά ο παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ (pics)

Κάνει γυρίσματα

4 Μαΐου 2021 14:18
Στα Χανιά ο παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ (pics)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Ο πασίγνωστος σεφ και τηλεοπτικός μάγειρας, βρίσκεται μαζί με συνεργείο στην πόλη κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή. Σύμφωνα με το flashnews, η παραμονή του στα Χανιά θα διαρκέσει μόλις 2 ημέρες, καθώς το ταξίδι του συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα και συνολικά στη χώρα θα παραμείνει για 15 ημέρες.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τον Μπάλο, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την πλατεία της Σπλάντζιας.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να πάει για γύρισμα στην μπουγάτσα του Ιορδάνη με τον ίδιο να μπαίνει στα ενδότερα θέλοντας να μάθει τα μυστικά της χανιώτικης μπουγάτσας. Παράλληλα, δείτε την άφιξη των πρώτων Γερμανών που ήρθαν για διακοπές.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σεφ Ράμσει στα Χανιά

Στην Κρήτη ο παγκοσμίου φήμης σεφ Ράμσει

Ποιος είναι ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ γεννήθηκε στο Johnstone της Σκωτίας και μεγάλωσε στο Στράτφορντ-απόν-Έιβον αφού μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του στην ηλικία των 5. Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001. Πρωτοεμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Μέχρι το 2004 είχε γίνει από τους πιο γνωστούς σελέμπριτι σεφ στη Βρετανία, και μαζί με άλλους σεφ όπως τον Τζέιμι Όλιβερ, τη Ναιτζέλα Λόουσον και την Ντέλια Σμιθ, έχει επηρεάσει το κοινό στο να ενδιαφερθεί περισσότερο για τη γαστρονομία.[6]

Ως τηλεοπτική προσωπικότητα ριάλιτι, ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του, την αυστηρή συμπεριφορά του και τη χρήση βωμολοχιών. Κάνει συχνά ωμά και αμφιλεγόμενα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων προσβολών και εξυπνάδων για τους διαγωνιζόμενους και την μαγειρική τους ικανότητα.

Συνδυάζει δραστηριότητες στο τομέα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της φιλοξενίας, και της βιομηχανίας του φαγητού. Έχει προωθήσει και προσλάβει διάφορους σεφ οι οποίοι μαθητεύτηκαν από τον ίδιο. Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell's Kitchen, the F word, Ramsay's Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell's Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell. To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share