Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή - Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

Η γλυκιά ανάρτηση στο Facebook

29 Απριλίου 2021 21:27
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή - Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικά συνεχίζονται οι θεραπείες του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και έτσι η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη θέλησε να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μία φωτογραφία από την φυσικοθεραπεία του παρουσιαστή.

Το κρίσιμο χειρουργείο που έκανε πριν από λίγο καιρό ο παρουσιαστής ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κάτι που επιβεβαίωσε άλλωστε και ο γιατρός του.

Η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Φυσικοθεραπεία!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αποκάλυψη «βόμβα» του δικηγόρου του

Το μεσημέρι της Κυριακής ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αποκάλυψε τις εξελίξεις αναφορικά με το ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια. Επίσης, οι φυσικοθεραπευτές του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, είχαν μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του, για την πορεία της αποκατάστασής του, αλλά και την σύζυγό του που στέκεται βράχος δίπλα του.

Ο δικηγόρος και φίλος του Κωνσταντίνου, Αγαμέμνων Τάτσης, αποκάλυψε πως επιτέλους ο Κωνσταντίνος δικαιώθηκε για το μοιραίο ατύχημα στο παρελθόν το οποίο του είχε κοστίσει αρκετά στη υγεία του.

«Είναι μια απόφαση σε πρώτο βαθμό και πιθανόν να επακολουθήσει και δεύτερη δικαστική κρίση. Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση "έσκυψε" πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από drones που αποτύπωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φορούσε κράνος, και μάλιστα ακριβό κράνος και απόδειξη είναι ότι τα τραύματα του έγιναν στο κομμάτι του μετώπου που μένει ακάλυπτο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share