Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα...» (Video)

Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του

7 Σεπτεμβρίου 2020 21:57
Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φυσικοθεραπευτές του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μιλούν για την κατάσταση της υγείας του, για την πορεία της αποκατάστασής του, αλλά και την σύζυγό του που στέκεται βράχος δίπλα του. Μάλιστα, η Εβελίνα Βαρσάμη είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία δίνει το πιο γλυκό φιλί στον αγαπημένο της.

“O Kωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…”, τόνισαν χαρακτηριστικά μιλώντας για τον αγαπημένο παρουσιαστή, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” όπου ήταν καλεσμένοι.

Δείτε όλα όσα είπαν στο παρακάτω video:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Τα χαμόγελα ευτυχίας, της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, δεν γινόταν να μην φανούν στην κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

Πριν από λίγους μήνες η Εβελίνα Βαρσάμη αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι, από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση, ωστόσο δεν θέλησε να τον αφήσει μόνο του σε όλο αυτό, αλλά να παραμείνει βράχος στο πλευρό του.

Πριν λίγη ώρα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από την αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του.

"Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!" έγραψε η κάτω από τη φωτογραφία με τον σύζυγό της. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και αυτή η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Πηγή:Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share