Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα ανατριχιάσετε: Δείτε τον τάφo της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πρώτη φορά

Πού βρίσκεται;

22 Απριλίου 2021 10:02
Θα ανατριχιάσετε: Δείτε τον τάφo της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί υποστήριζαν πως η σορός της πριγκίπισσας Νταϊάνα φυλάσσεται στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, όπου 20 χρόνια μετά λήφθηκαν… ξαφνικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους επισκέπτες.

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τις 31 Αυγούστου του 1997, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι και έρχονται στο φως σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ποιος τη σκότωσε. Εκείνη την εποχή, κυκλοφορούσε στη Βρετανία η φήμη πως η σορός της δεν τάφηκε ποτέ στο οικογενειακό κτήμα των Σπένσερ, στο Άλθορπ, αλλά φυλάσσεται στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς.

Χρόνια μετά, αυτή η φήμη… φούντωσε ξανά! Αφορμή στάθηκαν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που πλέον υπάρχουν στο οικογενειακό παρεκκλήσι της Παναγίας, των Σπένσερ. Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης.

Μια πράσινη λυχνία από τους αισθητήρες αναβοσβήνει, όταν κάποιος πλησιάσει, ενώ υπάρχει και μια πινακίδα που προειδοποιεί: "αυτός ο χώρος παρακολουθείται". Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί και αφίσες που προειδοποιούν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα, τελευταίας τεχνολογίας.

Κάθε εβδομάδα, φανς της βασιλικής οικογένειας που επισκέπτονται το παρεκκλήσι, γράφουν δεκάδες σχόλια στο βιβλίο των επισκεπτών, όπως "ναι Νταϊάνα, ξέρουμε ότι είσαι εδώ", και "η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρίσκεται εδώ στην κρύπτη, δίπλα στον πατέρα της". Η κηδεία της Νταϊάνα έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Δείτε τον τάφο της:

πριγκίπισσα Νταϊάνα τάφος

τάφος πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έτσι σκότωσαν την άγνωστη κόρη της

Πιθανότατα να μην έχετε ακούσει ξανά την παράξενη ιστορία της κρυφής κόρης του Πρίγκιπα Καρόλου και της Νταιάνα, όμως όταν τη μάθετε θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για ένα σενάριο σαν αυτά στις ταινίες φαντασίας.

Η Sarah -όπως υποτίθεται ότι ήταν το όνομα της γυναίκας- γεννήθηκε το 1981 και έζησε υπό άκρα μυστικότητα στην Αμερική, ενώ τελικά έχασε τη ζωή της στην Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στη Νταιάνα, η οποία ήταν τότε μόλις 19 ετών. Περνώντας από τις προαπαιτούμενες εξετάσεις υγείας για να διαπιστώσει το παλάτι ότι είναι καλά, λέγεται ότι ο γυναικολόγος που την εξέτασε κράτησε ένα ωάριό της, όπως και σπερματοζωάρια από τις εξετάσεις του Καρόλου και έκανε τεχνητή γονιμοποίηση σε μια άλλη γυναίκα, η οποία ήταν ουσιαστικά παρένθετη μητέρα.

κόρη πριγκίπισσας Νταιάνα

Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Sarah, η κόρη τους γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981. Η συνέχεια της ιστορίας θέλει τη Sarah να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με το παλάτι να τη χρηματοδοτεί όλη της τη ζωή, ενώ υποτίθεται ότι τα δυο αδέρφια της γνώριζαν την ύπαρξή της, όπως και η Middleton.

Η φωτογραφία της Sarah είχε γίνει και πρωτοσέλιδα με το Παλάτι να μην ασχολείται καθόλου με την είδηση. Όσο για το τέλος της Sarah, λέγεται ότι ήταν τραγικό, αφού η ίδια σκοτώθηκε στην Κρήτη ενώ έκανε διακοπές. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα ροζ μυστικά της πριγκίπισσας.

Δείτε ένα από τα πρωτοσέλιδα:

πρωτοσέλιδα με κόρη Νταιάνας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share