Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

"Εγώ σκότωσα την πριγκίπισσα Νταϊάνα...": Σοκαριστική μαρτυρία

Από τον πράκτορα της Mi5, John Hopkins!

17 Απριλίου 2021 13:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Εγώ σκότωσα την πριγκίπισσα Νταϊάνα!" Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση; Ο λόγος για τον πράκτορα της Mi5, John Hopkins, ο οποίος από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του έκανε μια σειρά από εξομολογήσεις.

Συγκεκριμένα, μια από αυτές, αναφέρεται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και το θάνατό της, ομολογώντας ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της. Πιο αναλυτικά, ο 80χρονος αποκάλυψε ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους. Τα θύματα ήταν συνήθως πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ακτιβιστές.

πριγκίπισσα Νταϊάνα δολοφονία

"Η Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα που μου ζητήθηκε να σκοτώσω. Ήταν ο μοναδικός στόχος που η εντολή ήρθε απευθείας από τη Βασιλική οικογένεια. Η Νταϊάνα σχεδίαζε να χωρίσει τον Κάρολο και η βασιλική οικογένεια ήθελε τον θάνατό της πάση θυσία" είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε για την προσωπική ζωή της πριγκίπισσας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας και τα σκοτεινά μυστικά

Μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο γίνονται πολλές αποκαλύψεις, κυρίως για το πόσο δυστυχισμένη ήταν με τον Κάρολο.

Μπορεί για τους πολίτες ο γάμος του Κάρολου με τη Νταϊάνα να ήταν ένα παραμύθι, για την ίδια, όμως, αποδείχθηκε μάλλον εφιάλτης. Το τραγικό και πρόωρο τέλος της "πριγκίπισσας του λαού", έδωσε μυθικές διαστάσεις στο πρόσωπό της και βέβαια μέχρι σήμερα οι άγνωστες πτυχές της ζωής της εξακολουθούν να απασχολούν τα ΜΜΕ και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα απόπειρες αυτοκτονίας

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ντοκιμαντέρ, η Νταϊάνα ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές. Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο "Being Me: Diana", περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Νταϊάνα, ενώ αποκαλύπτει και τις μάχες για τη ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές.

Η Νταϊάνα εικάζεται ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ήταν βουλιμική. Η ιστορία ξεκινάει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι το δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Τέλος, η σειρά περιέχει συνομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, ενώ επικεντρώνεται στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν εκείνη και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα. Μιας και αναφερθήκαμε στον Κάρολο και στην Νταϊάνα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε μετά το χωρισμό τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share