Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Παρενοχλούσε σεξου@λικά τον... - Σοκαριστική αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Τα παιχνίδια και η απόρριψη!

15 Απριλίου 2021 13:11
Παρενοχλούσε σεξου@λικά τον... - Σοκαριστική αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Συνεχίζει να απασχολεί το διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας, ακόμη και τόσα χρόνια μετά το θάνατό της. Τι αποκαλύφθηκε;

Συγκεκριμένα, φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα είχε δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε αρκετά όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί.

"Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ’ έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο. Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας", είχε πει το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πάντως, η Νταϊάνα φέρεται να ήξερε καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως "δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της" και για αυτόν τον λόγο "ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της", εξήγησε το γνωστό της πρόσωπο.

"Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη". Έλεγε “πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε. Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί", κατέληξε η ίδια πηγή.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε ο μπάτλερ της Νταϊάνα.

Αυτό το ποσό άφησε στους γιους της η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Αρκετά μεγάλο φαίνεται να ήταν το ποσό που άφησε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη διαθήκη της και συγκεκριμένα στους δύο γιους της!

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η Telegraph πριν από λίγο καιρό, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αφήσει στη διαθήκη της το ποσό των 7.492.000 ευρώ στο Χάρι που μέσω επενδύσεων έγινε 8.420.000 ευρώ και άλλα τόσα είχε αφήσει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι -διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε με την Μέγκαν Μαρκλ-, από τα 25α γενέθλια του άρχισε να λαμβάνει μέρος της κληρονομιάς. Στα 30του, δηλαδή το 2014 πήρε το πλήρες ποσό.

Η περιουσία της πριγκίπισσας, όταν σκοτώθηκε, ήταν 26.520.000 ευρώ και αφορούσε το διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο πλαίσιο του οποίου είχε εισπράξει χρήματα, κοσμήματα και μετοχές. Ποσό που μοιράστηκε στα ίσια ανάμεσα στους δύο γιους της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα παιδιά

Μάλιστα, ο Χάρι, πριν την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα, το Δεκέμβριο του 2019 πήρε και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από το Δουκάτο της Κορνουάλης. Εκείνο το έτος το εν λόγω Δουκάτο έδωσε στην οικογένεια 25.050.000 ευρώ. Μοιράστηκε στους Κάρολο, Καμίλα, Χάρι, Ουίλιαμ και τις οικογένειες τους.

διαθήκη Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Τέλος, ο Πρίγκιπας λάμβανε και ποσοστό από το Sovereign Grant, το φόρο των πολιτών για τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας. Συνολικά, το Παλάτι λαμβάνει 95.843.000 ευρώ, από τους βρετανούς φορολογούμενους και το 5% πήγαινε στην οικογένεια του Χάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share