Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νικολέτα Τσομπανίδου: Θετική στον κορωνοϊό η νικήτρια του The Bachelor & αγαπημένη του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

25 Μαρτίου 2021 17:22
Νικολέτα Τσομπανίδου: Θετική στον κορωνοϊό η νικήτρια του The Bachelor & αγαπημένη του Παναγιώτη Βασιλάκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετική στον κορωνοϊό αποκάλυψε πως είναι η Νικολέτα Τσομπανίδου μέσω ενός instastory που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ενώ, απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για χωρισμό με την Νικολέττα Τσομπανίδου έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με μια φωτογραφία που ανήρτησε να είναι αρκετά κατατοπιστική.

Η νεαρή χορεύτρια έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor στο οποίο κατάφερε να βγει νικήτρια και να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

“Καλά καταλάβατε μερικοί. Βγήκα θετική στον κορωνοϊό. Βέβαια το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι λίγο μπούκωμα, γενικότερα το περνάω πάρα πολύ ήρεμα. Με βλέπετε κιόλας, χορεύω, βγάζω βιντεάκια, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Βέβαια άλλοι άνθρωποι το περνάνε πάρα πολύ άσχημα. Ευτυχώς εγώ είμαι καλά και απλά μετράω τις μέρες για να βγω” λέει στα stories της η Νικολέτα.

Θετική στον κορωνοϊό η Νικολέτα Τσομπανιδου

Αγνώριστη η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές

Η Νικολέττα πριν μπει στο «The Bachelor» ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πριν από τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος! Η εκρηκτική κοκκινομάλλα έχει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, με το ζευγάρι να είναι πιο αγαπημένο από ποτέ -δείτε εδώ αποκλειστικές εικόνες από πρόσφατη βόλτα τους.

Η Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες της Νικολέττας λίγο καιρό πριν από το «The Bachelor», στο οποίο φαίνεται να έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

Έτσι ήταν η Νικολέττα του «The Bachelor» πριν από τις πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share