Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Η αποκάλυψη του Λιάγκα που έφερε σε αμηχανία τη Σκορδά: «Όταν ήμασταν παντρεμένοι με τη Φαίη...» (Video)

H προσωπική εξομολόγηση Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό!

12 Μαρτίου 2021 14:57
Η αποκάλυψη του Λιάγκα που έφερε σε αμηχανία τη Σκορδά: «Όταν ήμασταν παντρεμένοι με τη Φαίη...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία προσωπική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό! Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Φαίη Σκορδά και είχαν πάει ένα ταξίδι! Ενώ, έναν έντονο καβγά σημείωσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, με το δημοσιογράφο να «εκρήγνυται» με αφορμή ένα θέμα, που αφορούσε την Έμιλυ Ρατακόφσκι, ανεβάζοντας τους τόνους.

Στο ταξίδι τους αυτό η Φαίη Σκορδά μπέρδεψε τα τραπέζια και έκατσε σε εκείνο του... Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η παρουσιάστρια δεν φορούσε τους φακούς της και μπέρδεψε τον Λιάγκα με τον Αμπράμοβιτς!

Ο Γιώργος είπε: «Θα σας θυμίσω κάτι με τη Φαίη. Όταν ήμασταν παντρεμένοι είχαμε πάει διακοπές στην Κεφαλονιά στο Φισκάρδο. Και πάμε στη φίλη μας την Τασία να φάμε. Η Φαίη αν δεν φοράει φακούς δεν βλέπει καλά. Και στο πίσω τραπέζι καθόταν ο Αμπράμοβιτς. Και σηκώθηκε η Φαίη να πάει τουαλέτα. Και δεν έβλεπε καλά. Γύρισε και πήγε και κάθισε στο τραπέζι του Αμπράμοβιτς, δίπλα του. Μπέρδεψε εμένα με τον Αμπράμοβιτς»!

Η Φαίη έκανε με τα χαρτιά της αέρα και αναφώνησε: «Θα φύγω», ενώ η υπόλοιπη ομάδα ξέσπασε σε γέλια!

Λιάγκας: «Έτσι τα είχα και εγώ με την Μενεγάκη» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά!

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η κουβέντα άναψε για τα καλά και η μία ατάκα διαδεχόταν την άλλη με αφορμή το Survivor και όταν η κουβέντα έφτασε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τα αγόρια που έχουν κάνει δηλώσεις για εκείνη, εν αγνοία της.

Σημειώνεται, πως ο Γιώργος Λιβάνης και ο Νίκος Κοσμάς έχουν κάνει δηλώσεις για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εμφανιζόμενοι σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και δήλωσε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, φέρνοντας την ίδια σε δύσκολη θέση.

Σε μια προσπάθεια να διευκρινίσουν στο Πρωινό με ποιον είχε και με ποιον δεν είχε σχέση στο παρελθόν η Μαριαλένα, ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε επική ατάκα στον αέρα: «Με την ίδια λογική κι εγώ τα είχα με την Ελένη Μενεγάκη. Πηγαίναμε στο Δημοτικό μαζί, τα είχαμε;». Η Φαίη Σκορδά κοιτούσε έκπληκτη αρχικά και στη συνέχεια χαμογέλασε.

Γιώργος Λιάγκας και Ελένη Μενεγάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share