Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χώρισαν Βασιλάκος-Νικολέττα; Η ατάκα της Καραβάτου που πυροδότησε τις φήμες (Video)

Θα έχουμε δράματα...

10 Μαρτίου 2021 13:24
Χώρισαν Βασιλάκος-Νικολέττα; Η ατάκα της Καραβάτου που πυροδότησε τις φήμες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Κατερίνα Καραβάτου έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα, μέσα από το οποίο αναρωτήθηκε, αν έχει έρθει ο οριστικός χωρισμός στη σχέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπανίδου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διάβασε μία συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής του Battle of the Couples και παρατήρησε ότι δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά στην σύντροφό του.

Η ομάδα της εκπομπής συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα και παρατήρησε πως ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες, οι δυο τους δεν κάνουν καμία αναφορά στη σχέση τους, πλέον, στα social media.

Η ατάκα της Κατερίνας Καραβάτου για τον Βασιλάκο και τη Νικολέττα

«Δεν ξέρω πόσες λέξεις είναι η συνέντευξη. Αν είναι 600 λέξεις. Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε μία λέξη για τη Νικολέτα. Που είναι το κορίτσι ρε παιδιά; Γιατί;».

Έτσι αντέδρασε η Νικολέττα μόλις της ανακοίνωσε ο Βασιλάκος ότι θα παρουσιάζει το The Battle of Couples

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παρουσιάζει το νέο ριάλιτι του ALPHA, Battle of Couples. Πως αντέδρασε λέτε η σύντροφος του, Νικολέττα Τσομπανίδου;

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor ήταν καλεσμένος πριν από λίγες μέρες στο Happy Day και αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή όλο το παρασκήνιο γύρω από την Μάχη Των Ζευγαριών.

Με την Σάσα Σταμάτη συμπαρουσιάστρια του, ο Παναγιώτης ανέφερε πως πρόκειται να δούμε έναν πραγματικό «πόλεμο» ανάμεσα στα επιλεγόμενα ζευγάρια τα οποία θα έχουν ως μοναδικό όπλο την αγάπη και το πείσμα τους.

Μέσα σε όλα φυσικά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πως αντέδρασε η αγαπημένη του, Νικόλ, μόλις της ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Τότε ο Παναγιώτης την «έδωσε» στεγνά αναφέροντας πως είπε την κλασική πλέον ατάκα της, «Θα τρελαθώ» με τον ίδιο και την Σταματίνα να ξεσπούν σε γέλια.

Φυσικά, ο Βασιλάκος επισήμανε πως η Νικόλ χάρηκε πολύ με το νέο αυτό πρότζεκτ που πρόκειται να λάβει ο αγαπημένος της και πως του εύχεται μονάχα τα καλύτερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share