Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

«Βράζει» με Χάρι ο Πρίγκιπας Κάρολος: Η αντίδραση σε ερώτηση που έδειξε την ενόχλησή του

Για ακόμη μια φορά εγκαταλείπει στέλεχος της οικογένειας που έφτιαξε...

9 Μαρτίου 2021 19:50
«Βράζει» με Χάρι ο Πρίγκιπας Κάρολος: Η αντίδραση σε ερώτηση που έδειξε την ενόχλησή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βράζουν» άπαντες στο παλάτι μετά από όσα αποκάλυψαν στην κοινή τους συνέντευξη η Μέγκαν Μάρκλ και ο Χάρι, με τον Πρίγκιπα Κάρολο να δείχνει έξαλλος, κάτι που δεν κρύφτηκε σε μια αντίδρασή του σε ερώτηση, που του έγινε.

Ο Χάρι μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια μιας και υπήρχε έλλειψη υποστήριξης ενώ τόνισε πως από τότε δεν έχει ξαναμιλήσει με τον πατέρα του.

Πρίγκιπας Κάρολος: Έδειξε πόσο έξαλλος είναι με τον Χάρι

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι. Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης».

Όπως μεταδίδει το ETonline, o 72χρονος πρίγκιπας, στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του, ρωτήθηκε από έναν ρεπόρτερ: «Κύριε, πώς σας φάνηκε η συνέντευξη;», αλλά δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα και απλά… χαμογέλασε νευρικά.

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Ο Πρίγκιπας Κάρολος έρχεται στην Ελλάδα!

Μια σπουδαία είδηση έγινε γνωστή με αφορμή την προσεχή επέτειο των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος απάντησε θετικά στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναμένεται να έρθει στην χώρα μας.

Οι δυο τους είχαν σήμερα (11/2) τηλεφωνική επικοινωνία, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις σχετικά με την Επανάσταση, αν και πρώτα πρέπει να διασφαλιστεί, ότι και ο κορωνοϊός… επιτρέπει το ταξίδι του.

Πρίγκιπας Κάρολος: Είπε «ναι» στον Μητσοτάκη κι έρχεται στην Ελλάδα

«O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Κάρολο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρωθυπουργός επανέλαβε στον Πρίγκιπα Κάρολο την πρόσκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ωστε να τιμηθεί η συνεισφορά της Βρετανίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος τόνισε την αγάπη του για την Ελλάδα και ανέφερε τη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Prince’s Trust International στη χώρα μας. Απάντησε δε θετικά στην πρόσκληση να έρθει την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα, σημειώνοντας όμως ότι η οριστική του απάντηση εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας».

Υπενθυμίζεται ότι επίσημη πρόσκληση έχει στείλει η ελληνική κυβέρνηση και στον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν, όπως και στον Ρώσο Πρόεδρο. Ο Πούτιν δε θα παραστεί, ενώ ο Μακρόν δεν έχει απαντήσει ακόμη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share