Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: "Θα ήθελα να ζω στην Αρχαία Ελλάδα που ήταν ανεκτικοί σε κάθε είδους έρωτα"

Τι είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του;

23 Φεβρουαρίου 2021 08:53
Δημήτρης Λιγνάδης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Λιγνάδης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Ogdoo.gr και την Έλενα Κρεββατά, το 2012, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είχε δηλώσει ότι αν ήταν να πάει κάπου με μια μηχανή του χρόνου, θα ήθελε να πάει στην Αρχαία Ελλάδα "γιατί εκεί οι άνθρωποι ήταν ανεκτικοί σε κάθε είδους έρωτα", ενώ σε άλλη ερώτηση σχετικά με το ποια από τις τρεις ιδιότητές του ηθοποιού, σκηνοθέτη, δασκάλου, θα επέλεγε αν ήταν υποχρεωμένος, απάντησε δάσκαλος.

Τις τελευταίες ημέρες, οι μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι συγκλονιστικές, ωστόσο ο σκηνοθέτης - ηθοποιός τα αρνείται όλα!

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης - Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:

Ηθοποιός- Σκηνοθέτης- Καθηγητής Θεάτρου. Τελικά ποιος ρόλος σας πάει περισσότερο;

Κοίταξε να δεις, αν ήξερα ποιος μου πάει περισσότερο θα έκανα μόνο αυτό. Δεν θα υπήρχε λόγος να κάνω τα άλλα δύο. Ασφαλώς αν κανείς πιστεύει πως το κάνω για οικονομικούς λόγους θα έλεγα πως μπορεί να έχω κάνει πράγματα σε όλη μου την πορεία στο χώρο για την προβολή – ματαιοδοξία όχι όμως για οικονομικούς λόγους. Και τα τρία με πληρούν, με γεμίζουν το καθένα με τον τρόπο του. Τώρα αν ερχόταν κάποιος με το πιστόλι στον κρόταφο και μου έλεγε διάλεξε ένα απ' τα τρία θα επέλεγα το τρίτο, δηλαδή δάσκαλος.

Δημήτρης Λιγνάδης αποκαλύψεις

Αν υποθετικά πάντα, υπήρχε μία μηχανή του χρόνου σε ποια χρονική περίοδο θα θέλατε να σας πετάξει;

Στην Αρχαία Ελλάδα. Γιατί εκείνη τη χρονική περίοδο οι άνθρωποι ήταν πολύ ανοιχτά πνεύματα, ήταν δεκτικοί και ανεκτικοί σε κάθε είδους έρωτα, ήταν ένα το κεφάλι με το σώμα… όχι σαν τους σημερινούς ανθρώπους που είναι αριστεροί από το λαιμό και πάνω και καπιταλιστές από το λαιμό και κάτω και κουβαλούν όλα τα πρέπει και τα μη. Και αν νομίζεις πως επέλεξα την εποχή αυτή γιατί δεν πιστεύω στο Θεό θα σου πω πως πιστεύω στο Θεό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share