Ειδικότερα λίγη ώρα πριν συλληφθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel. «Δε θεωρώ τον εαυτό μου επικίνδυνο», επανέλαβε ο Δημήτρης Λιγνάδης, «ούτε θεωρώ ότι εξαπάτησα κανέναν» πρόσθεσε.
«Δεν καταλαβαίνω σε ποιον βαθμό και πώς εννοεί την εξαπάτηση. Σε κάθε περίπτωση το αν ένας άνθρωπος είναι επικίνδυνος ή όχι, αυτό το αποφασίζουν άλλου είδους θεσμοί και σίγουρα όχι ένα οιωνείλαϊκόδικαστήριο που προεξοφλεί και δικάζειανθρώπους. Πρέπει κι εγώ να προστατεύσω την ατομικότητά μου και δε θα ήθελα να σχολιάσω το οτιδήποτε άλλο» δήλωνε ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν τη σύλληψή του.
«Προσπαθώ να έχω κάτι στα χέρια μου, να δω τι υπάρχει απέναντι μου» είχε πει χαρακτηριστικά και είχε καταλήξει: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Όλο αυτόν τον καιρό απέχω από δηλώσεις γιατί προσπαθώ κι εγώ να ανασυνταχθώ να δω τι ακριβώς συμβαίνει».
"Ξεσπά" ο Χάρης Ρώμας: "Η Λίνα Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει" (video)
Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί αναφέρουν για τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη του μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την Λίνα Μενδώνη και την θέση της ως υπουργός.
Καταγγελίες: Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για την Λίνα Μενδώνη
Ειδικότερα τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Λινγάδη, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (22/2) ο Χάρης Ρώμας. Αναφερόμενος στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει…
«Έχει παραιτηθεί στη συνείδηση του κόσμου. Δεν την συμφέρει να μένει εκεί ως “σάκος του μποξ”. Δεν την αποδέχεται πλέον ο κόσμος του Πολιτισμού” είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας.
Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε επίσης ότι η κ. Μενδώνη φαίνεται πως δεν είχε το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά στην υπόθεσηΛιγνάδη.
Σημείωσε δε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα του γνωστούηθοποιού και σκηνοθέτη, προσθέτοντας ότι είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος και ότι οι ηθοποιοί ζητούν να σπάσει το “απόστημα” στο χώρο της τέχνης.