Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Ποια ήταν η τελευταία δήλωση του πριν τη σύλληψη του - "Δεν καταλαβαίνω..." (video)

«Δε θεωρώ τον εαυτό μου επικίνδυνο»

22 Φεβρουαρίου 2021 18:46
Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Ποια ήταν η τελευταία δήλωση του πριν τη σύλληψη του -

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

Σημειώνεται ότι εισαγγελέας παρέμβει για την εμπλοκή του κατηγορούμενου με δομές με ανήλικους πρόσφυγες που είχε επαφή μαζί τους.

Συγκεκριμένα πριν τη σύλληψη του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης έκανε την τελευταία του δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αυτή είναι η τελευταία δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η τελευταία του δήλωση

Ειδικότερα λίγη ώρα πριν συλληφθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel. «Δε θεωρώ τον εαυτό μου επικίνδυνο», επανέλαβε ο Δημήτρης Λιγνάδης, «ούτε θεωρώ ότι εξαπάτησα κανέναν» πρόσθεσε.

«Δεν καταλαβαίνω σε ποιον βαθμό και πώς εννοεί την εξαπάτηση. Σε κάθε περίπτωση το αν ένας άνθρωπος είναι επικίνδυνος ή όχι, αυτό το αποφασίζουν άλλου είδους θεσμοί και σίγουρα όχι ένα οιωνεί λαϊκό δικαστήριο που προεξοφλεί και δικάζει ανθρώπους. Πρέπει κι εγώ να προστατεύσω την ατομικότητά μου και δε θα ήθελα να σχολιάσω το οτιδήποτε άλλο» δήλωνε ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν τη σύλληψή του.

«Προσπαθώ να έχω κάτι στα χέρια μου, να δω τι υπάρχει απέναντι μου» είχε πει χαρακτηριστικά και είχε καταλήξει: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Όλο αυτόν τον καιρό απέχω από δηλώσεις γιατί προσπαθώ κι εγώ να ανασυνταχθώ να δω τι ακριβώς συμβαίνει».

Δείτε το βίντεο:

"Ξεσπά" ο Χάρης Ρώμας: "Η Λίνα Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει" (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί αναφέρουν για τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται πως είναι στο κελί μόνος του αλλά και έκανε κάποια τηλεφωνήματα μέσα από το κελί.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη του μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την Λίνα Μενδώνη και την θέση της ως υπουργός.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας για την Λίνα Μενδώνη.

Καταγγελίες: Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για την Λίνα Μενδώνη

Ειδικότερα τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Λινγάδη, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (22/2) ο Χάρης Ρώμας. Αναφερόμενος στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει…

«Έχει παραιτηθεί στη συνείδηση του κόσμου. Δεν την συμφέρει να μένει εκεί ως “σάκος του μποξ”. Δεν την αποδέχεται πλέον ο κόσμος του Πολιτισμού” είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε επίσης ότι η κ. Μενδώνη φαίνεται πως δεν είχε το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά στην υπόθεση Λιγνάδη.

Σημείωσε δε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, προσθέτοντας ότι είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος και ότι οι ηθοποιοί ζητούν να σπάσει το “απόστημα” στο χώρο της τέχνης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share