Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

"Ξεσπά" ο Χάρης Ρώμας: "Η Λίνα Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει" (video)

"Δεν την αποδέχεται πλέον ο κόσμος του Πολιτισμού"

22 Φεβρουαρίου 2021 14:56
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί αναφέρουν για τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχθεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται πως είναι στο κελί μόνος του αλλά και έκανε κάποια τηλεφωνήματα μέσα από το κελί.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη του μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την Λίνα Μενδώνη και την θέση της ως υπουργός.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας για την Λίνα Μενδώνη.

Καταγγελίες: Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για την Λίνα Μενδώνη

Ειδικότερα τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Λινγάδη, σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (22/2) ο Χάρης Ρώμας. Αναφερόμενος στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει…

«Έχει παραιτηθεί στη συνείδηση του κόσμου. Δεν την συμφέρει να μένει εκεί ως “σάκος του μποξ”. Δεν την αποδέχεται πλέον ο κόσμος του Πολιτισμού” είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε επίσης ότι η κ. Μενδώνη φαίνεται πως δεν είχε το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά στην υπόθεση Λιγνάδη.

Σημείωσε δε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, προσθέτοντας ότι είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος και ότι οι ηθοποιοί ζητούν να σπάσει το “απόστημα” στο χώρο της τέχνης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Σοκάρει ο Παύλος Κοντογιαννίδης: "Τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε νιώσει ακόμα" (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι θα γίνει εισαγγελική παρέμβαση για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που κρύβονται σχετικά με τις καταγγελίες.

Μεγάλες οι αποκαλύψεις από τον ηθοποιό.

Καταγγελίες: Οι αποκαλύψεις του Παύλου Κοντογιαννίδη

Ειδικότερα ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του σχετικά με τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο ότι αν μείνουμε μόνο στο θέμα του κυρίου Λιγνάδη νομίζω ότι έχουμε φύγει από το κάδρο»

Στην συνέχεια, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος» πρόσθεσε: «Το ουσιαστικό για μένα είναι η βία που αναπαράγεται σε πολλούς χώρους και με πολλούς τρόπους. Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος. Κατά τη δική μου άποψη ακόμα τον γέρο σεισμό δεν τον έχουμε ακούσει και μιλάω πάντα για τον κλάδο μου».

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης σημείωσε στην συνέχεια: «Η βία υπάρχει σε όλους τους χώρους κοινωνικής έκφρασης. Επειδή ο δικός μας ο χώρος βρίσκεται μπροστά στους προβολείς, έχει μεγάλη τηλεθέαση. Το ουσιαστικό του όλου θέματος είναι ότι σε μία κοινωνία που παράγει και αναπαράγει τη βία σε όλους τους χώρους έκφρασης, εκεί πρέπει να απευθυνθούν οι υπεύθυνοι για να βρούμε συνθήκες οι οποίες να κάνουν το βίωμα πιο ανθρώπινο. Εμείς οι ηθοποιοί υποτίθεται ότι υπηρετούμε την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση και οι δάσκαλοί μας αυτό λέγανε.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από τον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός διαπαιδαγωγεί ψυχαγωγώντας και ψυχαγωγεί διαπαιδαγωγώντας. Με αυτή την έννοια πρώτα θα εξετάσουμε τον άνθρωπο. Το πρόβλημα του κάθε καταγγελλόμενου είναι πρόβλημα που χρήζει άλλων ειδικοτήτων. Κατά τη δική μου άποψη το Σωματείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, οι περισσότεροι διάσημοι δεν είναι καν μέλη του ΣΕΗ. Συνέχεια κατηγορούσαν το Σωματείο ότι μέλη του είναι οι άνεργοι, οι ατάλαντοι, οι μετρίου ταλέντου».

«Εγώ είμαι μία ζωή εκτός. Είμαι μία αυτόνομη καλλιτεχνική δύναμη. Η ανακοίνωση του ΣΕΗ δε με καλύπτει 100%. Είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις, να κρίνει ο συνάδελφος έναν συνάδελφο ακόμα και εγκληματίας να είναι. Δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί για το ταλέντο τους, εγώ θα κρίνω πρώτα τον άνθρωπο.

Όποιο και να είναι το επάγγελμα του καθενός μας προέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Θέλει τρομερή δύναμη και έλεγχο να ελέγξεις την επιτυχία να μείνεις ταπεινός και δημιουργικός» είπε στο Open ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share