Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Κατερίνα Λάσπα: "Μου την έπεσε στο γραφείο και τον έκανα..." (video)

Αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε ζήσει

13 Φεβρουαρίου 2021 20:12
Σοκάρει η Κατερίνα Λάσπα:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις που τρέχουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο και τις έχουν κάνει ηθοποιοί που έχουν υποστεί παρενοχλήσεις.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται από αρκετούς ηθοποιούς αλλά και αυτούς που τις σχολιάζουν αρνητικά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα μίλησε για την δική της εμπειρία που είχε στο παρελθόν σχετικά με μία σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί.

Μίλησε για τις καταγγελίες.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λάσπα

Ειδικότερα η Κατερίνα Λάσπα κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου στον καναπέ του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha και μίλησε για τη στιγμή που «ένας ανόητος» της επιτέθηκε μέσα σε ένα κλειστό γραφείο.

«Ένας ανόητος, μου συνέβη σε κλειστό γραφείο, τον έκανα ασήκωτο. Και επειδή ήξερα και τη γυναίκα του, απορώ τι είπε. Αλλά όπως έμαθα στη συνέχεια, έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος λίγο άνθρωπος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, έπεσε κουρτίνα. Αυτή δεν είναι η προτιμώμενη αντίδραση», περιέγραψε η Κατερίνα Λάσπα.

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, είπε ότι «μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει» αλλά «υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ακόμη και ο πιο άγριος, ο πιο χυδαίος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονίζει η Άννα Τσουκαλά: "Πήγα να μιλήσω και αυτό το κανάλι με απείλησε με δολοφονία"

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική και σωματική βία.

Σημειώνεται ότι η Τζούλια Νόβα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της ότι στην αρχή της καριέρας της μίλησε για το ότι είχε δεχτεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά σε συνέντευξη της στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" μίλησε για ότι είχε περάσει σχετικά στον καλλιτεχνικό χώρο με τις παρενοχλήσεις.

Μεγάλες αποκαλύψεις έγινα από την Άννα Τσουκαλά.

Καταγγελίες: Η μεγάλη αποκάλυψη της Άννας Τσουκαλά

Ειδικότερα σε μια εξομολόγηση σοκ προχώρησε η Άννα Τσουκαλά στο Καλύτερα δε γίνεται, στον Alpha. Μιλώντας με σπαρακτικά λόγια στη Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη που μίλησε για το τι συμβαίνει στον χώρο του θεάματος, ωστόσο δέχτηκε απειλές για τη ζωή της κι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Η Άννα Τσουκαλά υποδύθηκε τη «Μελέκ» στη σειρά «Μη μου λες αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη και έτσι έγινε ευρέως γνωστή. Πλέον ζει με τον σύζυγό της, κορυφαίο πιανίστα Gregory Christopher Post στην Αμερική.

«Προσπάθησα να βγω στην αγορά εργασίας. Μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία. Με το που ξεκίνησα να ψάχνω ρόλους, μου έλεγαν να περάσω από το γραφείο τους για να πάρω τον ρόλο. Στην αρχή όλα ήταν μιλημένα και μου έλεγαν “πρέπει να κοιμηθείς μαζί μας για να τον πάρεις” είτε στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο. Έφευγα και έκλεινα την πόρτα για πάντα. (…)

Κάποια στιγμή ένας προσπάθησε να μου κάνει μεγάλο κακό, δηλαδή να με πιάσει, να πέσει πάνω μου από το κέντρο ελληνικού κινηματογράφου. Πήγα στην αστυνομία και του είπα ό,τι έγινε. Τότε μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα, ότι δεν τους αφήνουν.

Έγιναν αποκαλύψεις από την Άννα Τσουκαλά.

Όταν ξεκίνησα τους πρωταγωνιστικούς μου ρόλους, έζησα κι άλλα πεσίματα. Τότε, έπρεπε να πάρω τη μεγάλη μου απόφαση. Μου έλεγαν ότι “αν δεν κάτσεις, θα σου κλείσουμε τις πόρτες”. Υπάρχει μια κλίκα που αποτελείται από γυναίκες και άντρες, και παίρνουν τηλέφωνο και λένε: “Μην ξαναπάρεις την Τσουκαλά σε δουλειά”. Σου κάνουν μια μεγάλη μάχη, ώστε εσύ να γονατίσεις.

Όταν με κάλεσε το 2009 ο κύριος Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του και μου έκανε σχετική ερώτηση, είπα την αλήθεια για τη σεξουαλική παρενόχληση. Μετά την εκπομπή την εξαφάνισαν. Δεν βρίσκεται πουθενά. Μετά με φώναξε ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος» είπε η Άννα Τσουκαλά.

Ακόμα, εξομολογήθηκε πως μπορεί να κάνει δέκα καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ότι της έστειλαν «ραβασάκι» από κανάλι, το οποίο επεσήμαινε ότι υπέγραψα τη θανατική της καταδίκη. «Ήμουν ένα παιδί που βγήκε τελείως μόνο του το 2009 και είπαν να έρθουν να με σκοτώσουν. Η μόνη μου ελπίδα ήταν να φύγω από τη χώρα» δήλωσε με πόνο ψυχής.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share